Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Move Forward

Move Forward

Move Forward biedt jongeren die opgroeien onder lastige leefomstandigen een intensief trainingsprogramma aan. Dans, basketbal en rap zijn de disciplines die worden ingezet om bij jongeren talent te ontwikkelen, hen deel te laten nemen aan een gezond programma en de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Daarnaast bestaat ieder project uit train-the-trainer sessies, een gezond voedingsprogramma, individuele coaching door social workers en het aanpakken van een lokaal probleem uit de buurt.

Lokale partners en bewoners uit de desbetreffende community worden tijdens onze projecten ingezet om de organisatie op zich te nemen en het project passend te maken naar de maatstaven en gewoontes van de community.

Na onze eerdere edities op Haiti in 2014 en in Rotterdam-Zuid in 2015 zal stichting Move Forward haar volgende programma weer in het buitenland lanceren. Wij focussen ons op jongeren in aandachtswijken, asielzoekerscentra en opvanghuizen. Voor meer informatie zie onze website www.moveforward.org 

Organisatie Move Forward

Stichting Move Forward heeft een betrokken bestuur en werkt met een team professionals gespecialiseerd in dans, basketbal, muziek, productie, film en SPH. Allen zijn zeer bevlogen en zetten zich belangeloos in voor jongeren die extra support en aandacht kunnen gebruiken.

Move Forward logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Move Forward opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 125,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Move Forward opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 60490845
RSIN Nummer: 853933753
GeefGratis Nummer: 8260

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Move Forward:

http://moveforward.geef.nl