Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Maatschappelijke Opvang Verdihuis

Maatschappelijke Opvang Verdihuis

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Maatschappelijke Opvang Verdihuis

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 006580178
KvK Nummer: 41081261

3. Internet adres

http://www.verdihuis.nl

4. Contact

Bezoekadres
Kardinaal de Jongstraat 17
5348BG Oss

Email:
Telefoonnummer: 0031412636251

5. Doelstelling

Stichting Maatschappelijke Opvang Verdihuis biedt als instelling opvang en woonbegeleiding. Er kan 24 uur per dag een beroep gedaanworden op opvang door mensen die in een psychosociale crisis verkeren of voor mensen die op andere wijze (tijdelijk) niet in staat zijn in hun huisvesting te voorzien. Het Verdihuis streeft naar hulpverlening met een menselijke maat op het snijvlak van wonen en zorg.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
J.T.E.M. (Han)   Kremers Directeur-Bestuurder 16/08/2006

8. Beloningsbeleid

Directuer en medewerkers worden op gornd van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening gehonoreerd. Voor vrijwilligers is een apart belongsbeleid. De beloning voor de bestuurder is tevens openbaar op de website www.jaarverslagen.nl van het ministerie van VWS.

9. Activiteiten

- Crisisopvang (30 plaatsen) - Crisisopvang jongeren (6 plaatsen) Passantenverblijf (overnachtingsmogelijkheid van 6-8 plaatsen) - Beschermd Wonen WLZ, WMO en Forensisch (35 plaatsen) - Begeleid Wonen (76 plaatsen - Preventieve Woonbegeleiding (voorkoming huisuitzetting door begeleiding thuis)- Ambulante woonbegeleiding achter eigen voordeur - Arbeidsreïntegratie en Dagbesteding (gericht op de belemmeringen) - Bemoeizorg - Financiële ondersteuning

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Maatschappelijke Opvang Verdihuis logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Maatschappelijke Opvang Verdihuis opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 0,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Maatschappelijke Opvang Verdihuis opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41081261
RSIN Nummer: 006580178
GeefGratis Nummer: 724

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Maatschappelijke Opvang Verdihuis:

http://maatschappelijke-opvang-verdihuis.geef.nl