Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Kicoba (Stichting)

Kicoba (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Kicoba (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 8160.39.926
KvK Nummer: 34169850

3. Internet adres

http://www.kicoba.nl

4. Contact

Postadres
M. Krusemanpark 63
1963EG Heemskerk
Bezoekadres
M. Krusemanpark 63
1963EG Heemskerk Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0031251237924

5. Doelstelling

De stichting heeft tot doel: • (In)direct ondersteunen van kleinschalige projecten voor hulp aan kinderen, waar ook ter wereld, op het gebied van gezondheidszorg en scholing, zonder onderscheid te maken naar ras, geloof, politieke overtuiging of geslacht. • Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Maria van der Reep Voorzitter 01/10/2003
Gerry van der Swaluw Secretaris 01/08/2010
Evert Jan van Oene Penningmeester 01/08/2010
Wim   Feenstra Bestuurslid 01/08/2010
Edwin   Verhoeven - Boessenkool Bestuurslid 01/08/2010

8. Beloningsbeleid

Gemaakte onkosten krijgt het bestuur vergoed. Tot op heden is die vergoeding door de bestuursleden elk jaar teruggestort.

9. Activiteiten

Project Catch, bij East London in Zuid- Afrika, biedt dagelijks naschoolse activiteiten en voorlichting aan kinderen uit het township Mzamomhle. Binnen dit project steunt Kicoba een crisisopvang voor kinderen in nood. Kicoba heeft ter plekke een aantal goede contactpersonen. Het contact wordt onderhouden via e-mail en een regelmatig bezoek vanuit Nederland.

Via de Stichting S2T (Stichting Thuis en Toekomst) ondersteunt Kicoba een scholingsproject, gericht op meisjes uit kansarme gezinnen, in Sri Lanka. De huidige toezegging liep in 2013 af. Voor 2014 zijn nieuwe afspraken gemaakt om meisjes met hun scholing in Sri Lanka te blijven ondersteunen.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Kicoba (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Kicoba (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 50,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Kicoba (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 34169850
RSIN Nummer: 8160.39.926
GeefGratis Nummer: 4882

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Kicoba (Stichting):

http://kicoba.geef.nl