Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Huis van Gedichten

Huis van Gedichten

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Huis van Gedichten

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 816831178
KvK Nummer: 27274833

3. Internet adres

http://www.huisvangedichten.nl

4. Contact

Postadres
Oranjestraat 3
2514JB Den Haag
Bezoekadres
Oranjestraat 3
2514JB Den Haag Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0031707370029

5. Doelstelling

Door kinderen en jongeren in vrijheid met taal te laten spelen ontdekken zij nieuwe kwaliteiten van zichzelf. Hun fantasie wordt geprikkeld en ze worden zich bewust van dingen waar ze normaal aan voorbij lopen. Dit sterkt hun zelfvertrouwen, helpt ze een stem te geven aan wat hen bezighoudt en bij het vinden van hun eigen identiteit.

6. Beleidsplan

Dit goede doel heeft over dit onderdeel (nog) geen informatie verstrekt op Geef.nl. Wellicht wel op haar eigen website.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Diana   von Banniseht - Chin-A-Fat Voorzitter 10/12/2011
Jean-Jacques   Budé Penningmeester 10/12/2011
Ana Lidia Aneas Moyano Secretaris 01/02/2014
Trees   Steeghs Directeur / bestuurder 30/12/2010

8. Beloningsbeleid

De leden van de Raad van Toezicht dragen op vrijwllige basis bij aan de stichting. De artistiek en zakelijk leider zijn freelancer, die soms op uurbasis en soms op projectbasis factureren. De overige teamleden (docenten en projectmedewerkers) factureren op uurbasis. De financiële administratie is uitbesteed.

9. Activiteiten

Wij verzorgen poëzieles in de klas en in de stad.

Binnen onze organisatie is poëzieles een verzamelwoord voor het ontwerpen, initiëren, organiseren en uitvoeren van projecten waarin poëzie lezen, schrijven, memoriseren en uitwisselen centraal staan. Ook werken we in opdracht van derden.

Poëzieles is een specialistische vorm van kunsteducatie. Tegelijkertijd heeft les in het schrijven en lezen van gedichten ook effecten op de taalgevoeligheid en op de talige ontwikkeling. Tot slot kan het werken met poëzie ook een vorm van cultuuronderwijs zijn, en als zodanig het zelfbewustzijn en de verhouding tussen het individu en de wereld beïnvloeden.

10. Jaarrekening of jaarverslag

Jaarverslag (Bijgewerkt op 03/08/2016)

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Huis van Gedichten logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Huis van Gedichten opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 25,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Huis van Gedichten opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 27274833
RSIN Nummer: 816831178
GeefGratis Nummer: 5301

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Huis van Gedichten:

http://huis-van-gedichten.geef.nl