Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over CliniClowns

CliniClowns

Stichting CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte en/of handicap afleiding en plezier. De CliniClowns laten hen weer even baas zijn over hun eigen situatie. Momenteel spelen meer dan 60 speciaal opgeleide professionele CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Wanneer de CliniClowns niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen kinderen nog steeds in de clownswereld terecht. Door de interactieve CliniClowns Speelkoffer in het ziekenhuis, de spannende online belevingswereld Neuzenroode.nl voor kinderen die thuis worden verzorgd en door verschillende clowneske evenementen voor kinderen en hun gezin.

Missie CliniClowns

Stichting CliniClowns Nederland biedt afleiding en plezier aan kinderen die beperkt zijn in hun kind-zijn door een ziekte en/of handicap. werkt vanuit de overtuiging dat ook deze kinderen weer even gewoon kind moeten kunnen zijn. maakt contact met de gezonde kant van elk kind, door spel, fantasie, gevoel van controle en sociale interactie te stimuleren. Met als uiteindelijk streven een bijdrage te leveren aan het doorbreken van isolement, het tegengaan van verveling en het stimuleren van de sociaalemotionele ontwikkeling.

CliniClowns logo

Geregistreerd bij

CBF-Erkend Goed DoelANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van CliniClowns opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 424.818,55

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van CliniClowns opgehaald:

€ 112.914,52

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41212043
RSIN Nummer: 802801018
GeefGratis Nummer: 67

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor CliniClowns:

http://cliniclowns.geef.nl