Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Natuurcentrum KNNV DE Boshoek

Natuurcentrum KNNV DE Boshoek

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Stichting K.N.N.V. Natuurcentrum "De Boshoek"

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 815339148
KvK Nummer: 41131791

3. Internet adres

http://www.natuurcentrumdeboshoek.nl

4. Contact

Postadres
Bospad 3
3121CL Schiedam
Bezoekadres
Bospad 3
3121CL Schiedam Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0104705020

5. Doelstelling

"Natuurpromotie" Het bestuur van Natuurcentrum De Boshoek tracht het onderdeel natuurpromotie vooral toe te spitsen op de jeugd. De reden hiervan is dat wij met z'n allen in een grote stedelijke agglomeratie wonen en werken waar de natuur niet meer om de hoek is. Door jaarlijks een aantal themadagen te organiseren ge├źnt op kinderen, trachten wij deze naar De Boshoek te krijgen en op deze dagen de natuur in de directe omgeving onder hun aandacht te brengen.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Wout van der Schalie Voorzitter 20/06/1990
Maarten   Breedveld Secretaris 01/10/2008
Hans   Leliveld Technisch bestuurslid 07/10/2004
         

8. Beloningsbeleid

Wij kennen geen beloningsbeleid. Kosten die door de vrijwilligers worden gemaakt, zijn vooraf met het bestuur besproken en worden achteraf vergoed.

9. Activiteiten

Door jaarlijks een aantal themadagen te organiseren geënt op kinderen trachten wij een bijdrage te leveren aan het begrip "Natuur". Op deze dagen brengen wij de natuur in de directe omgeving onder hun aandacht. De reden hiervan is dat wij met z'n allen in een grote stedelijke agglomeratie wonen en werken waar de natuur niet meer om de hoek is. Voor de educatie op onze themadagen speelt de nauwe samenwerking met de KNNV Waterweg-Noord een belangrijke rol. Deze leden leveren een grote bijdrage aan de natuureducatie. Door gebruik te maken van hun kennis is het mogelijk om het educatieve gehalte op een hoog niveau te houden. Hierbij moet men denken aan diverse lezingen en fotopresentaties, waarbij de kwaliteit van het gepresenteerde beeldmateriaal zonder meer professioneel te noemen is.
Natuurcentrum De Boshoek is ook elke zaterdag open van 10.00 tot 14.00 uur.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Natuurcentrum KNNV DE Boshoek logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Natuurcentrum KNNV DE Boshoek opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 0,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Natuurcentrum KNNV DE Boshoek opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41131791
RSIN Nummer: 815339148
GeefGratis Nummer: 6397

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Natuurcentrum KNNV DE Boshoek:

http://kindernatuureducatie.geef.nl