Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Hart in Actie (Stichting)

Hart in Actie (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Hart in Actie (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 850937784
KvK Nummer: 53586379

3. Internet adres

http://www.hartinactie.nl

4. Contact

Postadres
Hoogveldseweg 76
5451AC Mill
Bezoekadres
Hoogveldseweg 76
5451AC Mill Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0031485451847

5. Doelstelling

Er bestaat geen twijfel over: sport en bewegen zijn belangrijk voor iedereen! Een actieve leefstijl, waarin beweging een belangrijke plaats inneemt, heeft een gunstig effect op de gezondheid. Regelmatig sporten of bewegen geeft mensen een tevreden gevoel. Mensen krijgen een betere conditie en voelen zich fitter.Dat geldt voor mensen met drukke banen, voor scholieren, voor mensen met een huishouden, voor jongeren, voor ouderen, voor gezonde mensen én voor mensen met een handicap of chronische aandoening. De kwaliteit van leven kan voor mensen met een chronische aandoening aanmerkelijk worden verbeterd door meer te gaan bewegen of sporten.hartinactie.nl wil hier een aantal argumenten (en zelfs mogelijkheden) leveren om toch maar vooral van die bank af te komen.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Toon   Hermsen Voorzitter 20/09/2011
Diny   Hermsen - Korte Penningmeester 20/09/2011
Diny van Lanen - Willems Secretaris 02/01/2013

8. Beloningsbeleid

Stichting Hart in Actie heeft geen beloningsbeleid. Alles wordt op een volledig belangeloze manier in eigen beheer geregeld. Bestuursleden krijgen geen onkostenvergoeding. Ook de verreden kilometers worden uit eigen portemonnee betaald. Alle inzet aan tijd, zoals het administratief regelen van allerlei zaken of het opbouwen en opruimen maar ook het bemannen van de informatiestands tijdens informatiemarkten, evenals de kosten voor het versterken van de inwendige mens tijdens die beursdagen, worden volledig uit eigen portemonnee bekostigd. Lees ook deze pagina http://www.hartinactie.nl/jaaroverzichten.html

9. Activiteiten

Sport en bewegen staat hoog op de agenda bij de overheid. Zij geeft daarmee een duidelijk signaal af: sport en bewegen is en blijft belangrijk. De wens en verwachting is namelijk dat door een gezonde(re) leefstijl de zorgkosten minder explosief zullen stijgen. Op het snijvlak van sport en bewegen en gezondheid liggen dan ook de grootste kansen en uitdagingen voor onze unieke organisatie. Om een en ander goed te kunnen uitdragen gaan we niet alleen werken met landelijk te verspreiden flyers en informatieboekjes (eerste oplage 300.000 stuks, kijk hier http://www.hartinactie.nl/infoboekjes.html ), maar gaan we ook actief het land in om via lezingen mensen te enthousiasmeren voor onze missie. Workshops en Beweegdagen e.d. organiseren en natuurlijk ook deelnemen aan beurzen en welzijn- en zorgmarkten. Daarnaast gaan we allerlei pilots opzetten om structuur te krijgen in het sportaanbod voor mensen met een chronische beperking of aandoening. Dit doen wij allemaal totaal belangeloos!

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Hart in Actie (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Hart in Actie (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 95,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Hart in Actie (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 53586379
RSIN Nummer: 850937784
GeefGratis Nummer: 4697

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Hart in Actie (Stichting):

http://hart-in-actie.geef.nl