Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over 3xM (Stichting)

3xM (Stichting)

3xM zendt tv-programma's uit in West Afrika, Centraal-Azië en Zuid-Azië, Indonesië en Bangladesh. De programma's worden gemaakt door lokaal getrainde partnerorganisaties die de cultuur goed kennen. De tv-programma's van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving zoals het kidnappen van bruiden in Centraal Azië, corruptie in Bangladesh en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma's worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden.

Missie 3xM (Stichting)

In de statuten is als doelstelling opgenomen: het bevorderen van het verkondigen van het Woord van God via de moderne media.

De stichting noemt zichzelf 3xM, dat staat voor "More Message in the Media".

De visie van 3xM is het ondersteunen en opleiden van lokale christenen bij het maken en uitzenden van christelijke televisieprogramma's voor mensen die het Evangelie nog niet gehoord hebben.

Activiteiten 3xM (Stichting)

3xM ondersteunt lokale christenen bij het maken van christelijke televisie en daaraan gelieerde internettoepassingen en nazorgmethodieken. Daartoe werkt 3xM samen met een lokale partnerorganisatie. In die organisatie zijn diverse kerkgenootschappen uit het betreffende land of regio vertegenwoordigd. Hierbij is ons uitgangspunt zoveel mogelijk christenen uit verschillende kerken samen te brengen. Vanuit die gezamenlijkheid heeft de boodschap meer overtuigingskracht. Nationale televisiezenders of zendgemachtigden stellen voor gratis uitzendingen meestal de voorwaarde dat kerken in het land samenwerken in één organisatie. De ondersteuning van 3xM beslaat een viertal deelterreinen: apparatuur, training, begeleiding en financiële steun voor productie en nazorg.

Bestedingen 3xM (Stichting)

Vrouwen in Bangladesh

3xm zendt wekelijks programma's over sociale thema's op NTV Bangladesh uit. NTV is het best bekeken nationale televisiestation voor dramaseries.
Via deze uitzending wordt ook het evangelie overgebracht.
Diverse misstanden worden in de programma's naar voren gebracht.
Zuurgooien is een groot thema.
In culturen waar 'eer' hoog in het vaandel staat, voelen mannen afwijzing door een vrouw als een enorm gezichtsverlies. In Bangladesh waar vrouwen als minderwaardig worden beschouwd, ontstaan daardoor verschrikkelijke taferelen. Het komt voor dat een vrouw uit wraak zuur over zich heen gegooid krijgt en voor het leven verminkt raakt. Door middel van drama wordt duidelijk gemaakt hoe mannen en vrouwen op elkaar reageren en wat voor enorme impact zuurgooien heeft
Voor 1 programma van 54 uitzendingen is 2000 euro per jaar nodig.

3xM (Stichting) logo

Geregistreerd bij

CBF-Erkend Goed DoelANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van 3xM (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 6.155,50

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van 3xM (Stichting) opgehaald:

€ 703,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41192798
RSIN Nummer: 007272339
GeefGratis Nummer: 674

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor 3xM (Stichting):

http://3xm.geef.nl