Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld wil bijdragen aan een vreedzamere samenleving waarin minder ruimte is voor agressie en geweld. De Stichting wordt vormgegeven door een symbool, het lieveheersbeestje, het symbool tegen geweld. Hoe meer mensen zich achter dit symbool scharen, des te luider wordt de stem tegen zinloos geweld. De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld wil voor alle inwoners van Nederland de spreekbuis zijn. De Stichting, die zich vooral op jongeren richt, heeft de volgende doelstellingen:
Het creëren van een mentaliteitsverandering, van onverschilligheid naar betrokkenheid, met als doel het toenemende zinloos geweld in de samenleving een halt toe te roepen.
Het creëren van een zo groot mogelijke informatievoorziening op het terrein van geweld (in de breedst mogelijke zin van het woord).
Het geven van een gevoel van betrokkenheid ten aanzien van slachtoffers en betrokkenen.

Door middel van het verspreiden van informatiemateriaal, campagnes en projecten wil de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld de problematiek rond zinloos geweld onder de aandacht blijven houden. Hierbij wordt gekozen voor een positieve benadering.

MOED logoKom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van MOED opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 614,85

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van MOED opgehaald:

€ 20,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41170108
RSIN Nummer: 806298182
GeefGratis Nummer: 381

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor MOED:

http://landelijke-stichtingtegen-zinloos-geweld.geef.nl