Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over To Be Worldwide (Stichting)

To Be Worldwide (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

To Be Worldwide (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 8109.61.726
KvK Nummer: 34174847

3. Internet adres

http://www.tobeworldwide.org

4. Contact

Bezoekadres
Herengracht 392
1016 CJ Amsterdam

Email:
Telefoonnummer: +31206256403

5. Doelstelling

To Be Worldwide is een stichting die kinderen in ontwikkelingslanden helpt die vaardigheden te ontwikkelen waardoor ze aan een betere toekomst kunnen bouwen. To Be Worldwide gelooft dat onderwijs ontwikkeling betekent. Het creert kansen voor mensen en helpt ze de brug te slaan over de wereldwijde welvaartskloof. Het vormt de basis van een nuttig, zinvol leven en het maakt mensen weerbaar en flexibel zodat ze in staat zijn mee te draaien in de mondiale economie. Onderwijs is het fundament van elke moderne samenleving, een primaire levensbehoefte. Alleen onderwijs opent de deur naar welzijn en welvaart.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Nellie   Kirschner-Timmer Oprichtser/Manager 02/06/2002
Lea   Ward Financieel Manager 09/06/2006
Elsbeth   Van Rhijn Bestuurslid 15/06/2011

8. Beloningsbeleid

Het bestuur in Nederland en Ghana werkt volledig op vrijwilligersbasis.

9. Activiteiten

To Be Worldwide bouwt  Educational Resource Centres met kinderbibliotheek en faciliteiten voor computertraining en daarbij een uitgebreid, op lokale behoeften afgestemd activiteitenprogramma. De Centra functioneren tijdens schooluren in overleg met het ministerie van onderwijs, maar ook er buiten. Naast activiteiten voor de schoolkinderen worden er activiteiten georganiseerd waarbij iedereen uit de gemeenschap welkom is deel te nemen.

Op dit moment heeft To Be Worldwide een Educational Resource Centre in Takoradi, Ghana. Dit centrum heeft alle verwachtingen overtroffen. De steun van sponsors en het enthousiasme waar mee het centrum is ontvangen door de locale bevolking, heeft ons gesterkt in de overtuiging met To Be Worldwide een simpel en effectief initiatief te kunnen uitrollen. Wij werken momenteel aan plannen voor een tweede centrum in Komenda, Ghana.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


To Be Worldwide (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van To Be Worldwide (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 5.286,80

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van To Be Worldwide (Stichting) opgehaald:

€ 25,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 34174847
RSIN Nummer: 8109.61.726
GeefGratis Nummer: 378

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor To Be Worldwide (Stichting):

http://to-be-worldwide.geef.nl