Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Digital Education Africa Network

Digital Education Africa Network

Ontwikkelingen in westerse samenlevingen nemen een vlucht, terwijl veel Afrikaanse landen juist aan het begin staan van het ontdekken van de mogelijkheden en het gebruik van ICT. Om een volgend 'gapend gat' binnen ontwikkelingssamenwerking te voorkomen moet er iets veranderen, en wel snel. Daarom is Viafrica opgericht; een initiatief geboren uit zorg over de huidige tweedeling binnen de Informatie en Communicatie Technologie (ICT) sector. Al onze projecten zijn gericht op effectief gebruik van ICT in onderwijs en lokale organisaties. Daarbij werken we volgens vaste procedures. Zo waarborgen we dat projecten opgezet en uitgevoerd worden in nauwe samenwerking met onze Afrikaanse partners. In onze ogen is dit de enige manier om blijvende resultaten te boeken die recht doen aan de lokale bevolking. Momenteel richten we ons op een aantal projecten in Oost Afrika, waarmee middelbare scholen in staat worden gesteld op effectieve wijze ICT in hun onderwijsprogramma's te integreren.

Missie Digital Education Africa Network

Viafrica bevordert het gebruik van ICT in sub-Sahara Afrika (landen ten zuiden van de Sahara) door het geven van informatie en advies, het realiseren van projecten met lokale partners en het trainen en ondersteunen van toekomstige gebruikers.

Organisatie Digital Education Africa Network

DEAN is een sociale onderneming en bestaat uit een team in Nederland en Oost-Afrika.

Bestedingen Digital Education Africa Network

DEAN besteedt haar middelen aan het versterken van het onderwijs in Oost-Afrika middels investeringen in infrastructuur, kennis, content en een permanent ondersteunend lokaal netwerk van dienstverleners.

Digital Education Africa Network logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Digital Education Africa Network opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 3.286,50

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Digital Education Africa Network opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 34154419
RSIN Nummer: 8101.54.316
GeefGratis Nummer: 372

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Digital Education Africa Network:

http://dean.geef.nl