Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Verbeeten Fonds (Stichting)

Verbeeten Fonds (Stichting)

Verbeeten Fonds

Stichting Verbeeten Fonds werd opgericht in Tilburg op 30 oktober 1984 en is vernoemd naar de eerste geneesheer-directeur van Instituut Verbeeten.
Stichting Verbeeten Fonds stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren.
Het Verbeeten Fonds richt zich hierbij in het bijzonder op de zorg die binnen Instituut Verbeeten wordt geleverd.

Dankzij uw steun heeft Verbeeten Fonds vele projecten gerealiseerd. Ook nu steunen wij projecten die geheel en direct ten goede komen aan de patiënt.
Een compleet overzicht vindt u op de website.

Steun Verbeeten Fonds!
Het bestuur van het Verbeeten Fonds hoopt de financiële middelen te verwerven uit subsidies, schenkingen, lijfrentes, legaten en erfstellingen en donaties.

U kunt Verbeeten Fonds steunen door middel van een donatie op rekening 1462.89.145 of bijvoorbeeld door het opzetten van een activiteit.

Uiteraard is het mogelijk om eerst een persoonlijk gesprek te hebben. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken: 013 594 77 52.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over Verbeeten Fonds? Check de website www.verbeetenfonds.nl of stuur een email naar info@verbeetenfonds.nl

Hartelijk dank voor uw steun!

Verbeeten Fonds (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Verbeeten Fonds (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 50,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Verbeeten Fonds (Stichting) opgehaald:

€ 25,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41096582
RSIN Nummer: 8167.07.418
GeefGratis Nummer: 2634

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Verbeeten Fonds (Stichting):

http://verbeeten-fonds.geef.nl