Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over HOI (Stichting)

HOI (Stichting)

 Stichting HOI is opgericht door Hinke Panjer, die zelf geboren is met de aandoening Osteogenesis Imperfecta. Daardoor voelt zij zich erg betrokken bij kinderen en volwassenen in het buitenland, die geen geld hebben om een normaal bestaan op te bouwen.

Missie HOI (Stichting)

Stichting "HOI", helpt kinderen in het buitenland, die geboren zijn met "Osteogenesis Impefecta". Dit is in Nederlandse vertaling "Broze bottenziekte". Meer informatie vindt u op onze website: www.hoistichting.nl.
Wij zamelen geld in, om operaties mogelijk te maken, of een woning aan te passen voor het gebruik van een rolstoel. We zoeken via leverancier van revalidatie middelen, rolstoeltjes en looprekjes.
We plaatsen oproepen uit andere landen, zoals nu van Kathuna uit Georgie, zodat zij ook een kans krijgt bij de stichtingen binnen te komen.

Stichting "HOI" werkt samen met de Europese Federatie voor mensen met Osteogenesis Imperfecta en met de "VOI", dat is de landelijke "OI"patientenvereniging.


 

Activiteiten HOI (Stichting)

Financiele ondersteunen aan mensen die geboren zijn met de broze botten ziekte Osteogenesis Imperfecta. De hulpverlening vindt plaats, tijdens of na een medische ingreep. Dit gebeurt hoofdzakelijk in landen waar men zelf niet voor deze kosten kan opdraaien.

Organisatie HOI (Stichting)

Stichting HOI is opgericht door Hinke Panjer, die zelf geboren is met de aandoening Osteogenesis Imperfecta. Daardoor voelt zij zich erg betrokken bij kinderen en volwassenen in het buitenland, die geen geld hebben om een normaal bestaan op te bouwen.

Bestedingen HOI (Stichting)

De stichting heeft geen inkomsten die worden gebruikt,  anders dan beschikbaar voor het doel waar zij voor werkt.

Dwz. Noch bestuur of medewerkers zullen financiele vergoeding ontvangen voor het werk wat zij voor de stichting hebben gedaan.

Het is volledig vrijwillig werk.

HOI (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van HOI (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 45,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van HOI (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41013654
RSIN Nummer: 816045446
GeefGratis Nummer: 256

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor HOI (Stichting):

http://hoi.geef.nl