Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is de enige stichting in Nederland die is gespecialiseerd in de preventie van kanker door gezonde voeding en leefstijl op basis van wetenschappelijk bewijs.

Missie Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Momenteel krijgt ongeveer een op de drie mensen in Nederland op een bepaald moment in zijn of haar leven kanker. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds maakt mensen ervan bewust dat een gezond voedingspatroon, regelmatige lichaamsbeweging en een gezond gewicht het risico op kanker verlaagt.

Activiteiten Wereld Kanker Onderzoek Fonds

- Financieren en stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar de relatie tussen voeding, leefwijze, gewicht, lichaamsbeweging en het risico op kanker.
- Voorlichting geven over kankerpreventie aan particulieren en gezondheidsdeskundigen.
- Verzamelen en analyseren van al het beschikbare wetenschappelijke bewijs over kankerpreventie.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontvangt geen overheidsgelden en is geheel zelfstandig. Alle activiteiten worden gefinancierd door giften van particulieren en bedrijven. Met uw gift kan de stichting haar activiteiten voortzetten.

Organisatie Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Kanker kent geen grenzen. Ieder jaar worden wereldwijd ongeveer 10 miljoen nieuwe gevallen van kanker geconstateerd. Een wereldwijd probleem vereist een wereldwijde aanpak. De Stichting Wereld Kanker Onderzoek Fonds (1994) maakt deel uit van het internationale World Cancer Research Fund (WCRF) netwerk. De organisaties in dit netwerk zijn verbonden door een gemeenschappelijke missie en visie. Door de strategische locaties van de organisaties in - Europa, de Verenigde Staten en China - kan wereldwijd onderzoek naar en voorlichting worden gegeven over kankerpreventie.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Wereld Kanker Onderzoek Fonds opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 33.890,33

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Wereld Kanker Onderzoek Fonds opgehaald:

€ 10,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41213794
RSIN Nummer: 805539979
GeefGratis Nummer: 225

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Wereld Kanker Onderzoek Fonds:

http://wereld-kanker-onderzoek-fonds.geef.nl