Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over AAP (Stichting)

AAP (Stichting)

AAP zet zich in voor een betere toekomst voor apen en andere exotische zoogdieren. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. Wij pakken het probleem bij de wortels aan. We geven voorlichting en pleiten voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa. De dieren die dringend hulp nodig hebben, vangen we op zodat ze op adem kunnen komen. Ons team helpt ze gezond te worden en weer 'dier' te zijn, waarna we een permanent onderkomen voor ze zoeken. Zo is er in onze Nederlandse en Spaanse opvang weer plek voor andere dieren in nood. Bovendien delen we onze kennis en werken we graag samen met soortgelijke organisaties om zo onze impact te vergroten.

Dweilen met de kraan dicht, noemen we dat.

www.aap.nl 

Missie AAP (Stichting)

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor apen en kleine uitheemse zoogdieren zoals wasberen, neusberen en prairiehondjes. De dieren zijn afkomstig uit de illegale handel, louche dierenparkjes, circussen en proefdierlaboratoria of ze zijn afgestaan door particulieren. Vaak zijn de dieren er erg slecht aan toe en getraumatiseerd. Bij AAP krijgen ze de rust en verzorging om te herstellen en te leren weer met soortgenoten om te gaan. Daarna wordt er een geschikt herplaats adres gevonden, bij voorkeur in een reservaat. Helaas is niet elk dier te herplaatsen. Voor hen heeft AAP permanente opvang op de apeneilanden in Almere of in Spanje bij ons project Primadomus. Helaas blijft de stroom van (mishandelde) dieren nog altijd toenemen. AAP doet daarom veel aan preventie door middel van het voorlichten van particulieren, instellingen en overheden.

 ;www.aap.nl ;

AAP (Stichting) logo

Geregistreerd bij

CBF-Erkend Goed DoelANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van AAP (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 5.144,10

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van AAP (Stichting) opgehaald:

€ 575,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41200553
RSIN Nummer: 004612243
GeefGratis Nummer: 21

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor AAP (Stichting):

http://aap.geef.nl