Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over 1We - Een Wereld Idee | One World Experience

1We - Een Wereld Idee | One World Experience

STOP ARMOEDE VOOR 2030 | BE PART

1We staat voor de kracht van delen

Wij geloven dat een betere wereld begint bij kinderen. Bij een eerlijke kans voor de nieuwe generatie om een eigen toekomst te creëren. Daarom staan we voor krachtenbundeling. En voor het delen van kennis, kunde en tools. Zodat we samen bouwen aan een betere toekomst en een einde maken aan armoede. Dat is de kracht van 1We - Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl.

Stop uitbuiting en geef de allerarmsten de kans

Een betere wereld zonder uitbuiting en met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht religie, cultuur of sociale status. Dat is waar het bij ons allemaal om te doen is. Daarom pakken we de zaken volledig anders aan. We maken de allerarmsten tot helden en geven de nieuwe generatie concrete tools om zich te ontwikkelen. Empowerment als sleutel tot een betere toekomst.

We geven nieuwe generaties de kennis, de kunde en de tools

Armoede heeft alles te maken met gebrek aan kansen. Daarom ontwikkelen we vernieuwende projecten die kansarme mensen met talent de mogelijkheid geven om zich te empoweren. Dat doen we met name in één van de armste landen ter wereld: Bangladesh. Het resultaat: een betere toekomst en kinderen naar school. We hopen dat je geïnspireerd bent en met ons mee doet!

Missie 1We - Een Wereld Idee | One World Experience

Een betere wereld zonder uitbuiting en met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht religie, cultuur of sociale status. Dat is waar het bij ons allemaal om te doen is. Daarom pakken we de zaken volledig anders aan. We maken de allerarmsten tot helden en geven de nieuwe generatie concrete tools om zich te ontwikkelen. Empowerment als sleutel tot een betere toekomst.

Activiteiten 1We - Een Wereld Idee | One World Experience

Armoede heeft alles te maken met kansen. Daarom geven de ontwikkelingsprojecten van 1We kansarme mensen de kans hun eigen toekomst te creëren. Met name in één van de armste landen ter wereld: Bangladesh. Het resultaat: een eerlijke, goede toekomst & kinderen naar school. Laat je inspireren en neem een kijkje in onze 1We-projecten!

Organisatie 1We - Een Wereld Idee | One World Experience

Als ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl staat 1We - Een Wereld Idee voor een nieuwe vorm van ontwikkelingssamenwerking in de 21e eeuw. Door vanuit een ondernemende, creatieve geest anders te denken én te doen. Dat dit werkt, bewijst de organisatie al sinds 2006. Met dynamische ontwikkelingsprojecten, waarin kansarme mensen met talent leren om te ondernemen en daarmee het heft in eigen hand te nemen. Het doel: empowerment van de nieuwe generatie in onderontwikkelde gebieden.

Bestedingen 1We - Een Wereld Idee | One World Experience

1We - Een Wereld Idee gaat 'grassroots' te werk. Niet van bovenaf geregisseerd dus, maar rechtstreeks naar de mensen toe, zonder bemoeienis van derden. Dat maakt de lijnen kort en de transparantie van uw donatie hoog. Iedereen die aan 1We meewerkt doet dit op vrijwillige basis, zodat we de organisatiekosten heel laag kunnen houden. Daardoor is het mogelijk om van elke gedoneerde euro slechts 5 tot 10% in te zetten voor de organisatie. De rest gaat rechtstreeks naar de 1We-projecten. Op de 1We website en op Facebook worden voortdurend films en verslagen gepubliceerd uit de ontwikkelingsprojecten. Hiermee probeert 1We voorop te lopen als het gaat om transparantie.

1We - Een Wereld Idee | One World Experience logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van 1We - Een Wereld Idee | One World Experience opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 18.485,86

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van 1We - Een Wereld Idee | One World Experience opgehaald:

€ 2.690,96

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 32108200
RSIN Nummer: 8149.28.341
GeefGratis Nummer: 996

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor 1We - Een Wereld Idee | One World Experience:

http://1we-one-world-experience.geef.nl