Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Maha Mata Nederland (Stichting)

Maha Mata Nederland (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Maha Mata Nederland (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 813228852
KvK Nummer: 24359674

3. Internet adres

http://www.mahamata.nl

4. Contact

Postadres
Nieuwesluisplein 33
3218VP Heenvliet
Bezoekadres
Nieuwesluisplein 33
3218VP Heenvliet Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0031181663821

5. Doelstelling

Duurzaamheid en betrokkenheid vinden wij belangrijk bij de keuze van onze projecten. De lokale bevolking wordt nauw betrokken bij de ontwikkeling van een project en daar waar mogelijk gevraagd om zelf een bijdrage te leveren. Dit kan in geld, arbeid of tijd. Dit vergroot het draagvlak en daarmee de slagingskans van de projecten aanzienlijk.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Linda   Scheppink-Stadt oprichter/voorzitter 12/03/2004
Maureen   Prins secretaris 12/03/2004
Astrid   Van Oorschot-T Schroots penningmeester 01/01/2009
Lenie   Schilt bestuurslid 01/01/2009
Marie-Louise   van Nieuwenburg bestuurslid 01/01/2009

8. Beloningsbeleid

Onze stichting is een kleinschalige organisatie, waarbij iedereen op vrijwillige basis werkt. Er worden geen salarissen of onkostenvergoedingen uitbetaald aan bestuur, vrijwilligers of anderszins. Uiteraard zijn ook werkbezoeken aan Nepal voor eigen rekening van de bestuursleden

9. Activiteiten

Zie voor een uitgebreide beschrijving van onze projecten en activiteiten het jaarverslag op onze website: http://www.mahamata.nl/images/Jaarverslagen%20vanaf%202015/JAARVERSLAG%20projecten%20activiteiten%202015.pdf

10. Jaarrekening of jaarverslag

Jaarrekening (Bijgewerkt op: 14/01/2016)

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Maha Mata Nederland (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Maha Mata Nederland (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 285,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Maha Mata Nederland (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 24359674
RSIN Nummer: 813228852
GeefGratis Nummer: 1762

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Maha Mata Nederland (Stichting):

http://maha-mata-nederland.geef.nl