Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Kartini (Stichting)

Kartini (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Kartini (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 8160.55.579
KvK Nummer: 41234656

3. Internet adres

http://www.kartini.info

4. Contact

Postadres
Postbus 28
1610AA Bovenkarspel
Bezoekadres
Postbus 28
1610AA Bovenkarspel

Email:
Telefoonnummer: 0031228528997

5. Doelstelling

Een toekomst voor kansarme kinderen in en rond de stad Malang op het Indonische eiland Java, daar spannen wij ons voor is. De doelstelling is om deze kinderen naar school te laten gaan. Kunnen lezen en schrijven is dé basis voor een betere toekomst. Wie kan lezen en schrijven, is in staat zelf de regie over zijn/haar leven te nemen. De stichting Kartini ondersteunt op dit moment zo'n vierhonderd kinderen. Een druppel op een gloeiende plaat? Zeker niet, eerder een steen in de vijver. Het allereerste kind uit een straat op school is een voorbeeld en een enorme stimulans voor anderen. Er is dus toch een uitweg uit de armoede! Bovendien, hulp aan één kind is hulp aan een gezin, een familie en uiteindelijk de gemeenschap. Daarom bekostigen sponsorouders uit Nederland de schoolloopbaan van een kind. Kartini zorgt dat het geld goed terecht komt.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Richard   Taman secretaris 04/11/2012
Willeke van der Pouw 2e secretaris 06/10/2000
Rita   Allart Penningmeester 04/11/1993
Jolanda   Boos bestuurslid 04/11/2008

8. Beloningsbeleid

Al onze bestuurders werken belangeloos en krijgen geen beloning voor hun activiteiten.

9. Activiteiten

via deelname aan pasar malams , markten etc trachten de naamsbekendheid te vergroten. En tevens extra inkomsten te genereren.
Jaarlijks houden zij een open dag de 1e zondag in november.

10. Jaarrekening of jaarverslag

Jaarverslag (Bijgewerkt op 30/11/2013)

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Kartini (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Kartini (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 25,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Kartini (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41234656
RSIN Nummer: 8160.55.579
GeefGratis Nummer: 1463

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Kartini (Stichting):

http://kartini.geef.nl