Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Heifer Nederland

Heifer Nederland

Met dieren en landbouwtraining helpen wij Afrikaanse gezinnen hun voeding en inkomen voorgoed te verbeteren.

Activiteiten Heifer Nederland

Wij leiden arme Afrikaanse gezinnen op tot boeren en boerinnen en geven hen koeien, geiten of kippen. Daarmee kunnen ze zelf een onafhankelijke toekomst opbouwen.

Waarom dieren?
Dieren geven gezonde voeding zoals melk, vlees en eieren, maar ook vruchtbare mest. De verkoop van deze producten levert een extra inkomen op. Hiervan gaan kinderen weer naar school en worden ziekenhuisrekeningen betaald.

Iedere gift verdubbelt zich
En wist u dat iedere gift zich verdubbelt? Het gezin dat een koe of schaap ontvangt geeft het eerstgeboren kalfje of lammetje door aan een volgend gezin. Zo veranderen zij van ontvangers in trotse gevers.

De Heifer Methode
Met de Heifer methode hebben wij sinds 1999 al ruim 19.000 gezinnen het steuntje in de rug gegeven naar een onafhankelijke toekomst.

Organisatie Heifer Nederland

Heifer Nederland maakt deel uit van een internationaal netwerk en is in Nederland actief sinds 1999. Vandaag de dag zetten wij met zes personen het werk van de oprichter Joep van Mierlo met evenveel overtuiging en passie voort.

Onze overtuiging is dat Afrika met de juiste hulp in staat is om voldoende voedsel te produceren. Daartoe geven we de gezinnen in onze projecten geen melk, maar een koe. En geen voedsel, maar zaden en landbouwtrainingen. Middelen waarmee ze zelf hun voeding en inkomen voorgoed verbeteren.

Wij zijn ontzettend trots op de ruim 19.000 gezinnen die een onafhankelijk bestaan hebben opgebouwd dankzij de steun van Nederlandse donateurs, vermogensfondsen, bedrijven en scholen. En wat ons betreft komen hier nog heel veel gezinnen bij.

Bestedingen Heifer Nederland

Stichting Heifer Nederland heeft het CBF keur (van het Centraal Bureau Fondsenwerving) en zijn ANBI geregistreerd. Voor meer financiële informatie kunt u ons jaarverslag lezen op  http://www.heifer.nl/wie-we-zijn/jaarverslagen.

Heifer Nederland logo

Geregistreerd bij

CBF-Erkend Goed DoelANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Heifer Nederland opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 47.668,50

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Heifer Nederland opgehaald:

€ 715,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 20093733
RSIN Nummer: 8079.18.684
GeefGratis Nummer: 144

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Heifer Nederland:

http://heifer-nederland.geef.nl