Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over Atelier KEI LEUK

Atelier KEI LEUK

Atelier Kei Leuk is een stichting die als doel heeft mensen met een beperking een kans bieden te integreren in de samenleving. Daarbij de beperking geen beperking te laten zijn en juist kijken naar de mogelijkheden. De cliënt daarin de ruimte geven eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren.
We maken in het atelier kei leuke artikelen van bestaande materialen die we recyclen. Hiervoor zoeken we kringloopwinkels en rommelmarkten af.
Zo krijgen " oude" materialen weer een nieuwe kans , kunnen we de verkoopprijs laag houden en hebben wij weer een leuke activiteit.
Hier mee inspireren wij weer veel bezoekers die boordevol ideeën ons atelier verlaten. We zijn te volgen op facebook : atelier kei leuk
De opbrengst van de verkoop gebruiken we voor het kopen van materialen en een gedeelte gaat naar : stichting Doe een Wens. (Make-A-Wish Nederland vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte met het doel ze kracht te geven)
Op deze manier kunnen de cliënten ook iets terug geven en zijn niet altijd zij diegene die hulp ontvangen. Ze zorgen er met hun bijdrage in het atelier voor dat kinderen met een levensbedreigende ziekte een mooie dag beleven.

Missie Atelier KEI LEUK

Mensen met een beperking de kans geven te integreren in de samenleving en het verrichten van alle verdere handelingen die met vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Activiteiten Atelier KEI LEUK

Creatief bezig zijn en van veelal tweedehands materialen leuke spullen maken. Hiermee tweedehands artikelen een tweede kans geven en bezoekers inspireren. Vanuit het atelier deelnemen aan verschillende projecten om het integreren te bevorderen.

Atelier KEI LEUK logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Atelier KEI LEUK opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 175,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Atelier KEI LEUK opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 57852170
RSIN Nummer: 852764558
GeefGratis Nummer: 6619

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor Atelier KEI LEUK:

http://123leuk.geef.nl