%
 • € 3.234,87
 • € 425,-

Zwemmen tegen kinderkanker

Doneer nu

Julia Ottevanger

 • Zuid-Holland, Gorinchem
 • 20 jaar
 • Vrouw
 • 09/05/2017
 • 02/06/2017
 • € 3.234,87

Zwemmen tegen kinderkanker

Help mee!

Beste Lezer, 

Mijn naam is Julia Ottevanger en ik ben eerstejaars communicatiestudent aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel ben ik een evenement aan het opstarten om geld in te zamelen voor zieke kinderen.

Kanker is een verschrikkelijke ziekte. Ondanks de opkomst van nieuwe behandelingen en medicijnen, is kanker een veelvoorkomende doodsoorzaak. Ook bij kinderen.

Het nieuwe Prinses Maxima Centrum, gespecialiseerd in kinderoncologie, opent binnenkort haar deuren. Er zijn verschillende projecten die het centrum wil realiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kamers waarin kinderen samen met hun ouders kunnen slapen. Daar is geld voor nodig.

Ik wil hier graag een steentje aan bijdragen! Dit ga ik doen door een sponsorloop in de vorm van baantjes trekken te organiseren. Ongeveer 85 leerlingen van basischool de Tamboerijn zullen op 1 juni in het Caribabad in Gorinchem baantjes zwemmen, om zo geld in te zamelen en de kinderen in het Prinses Maxima Centrum te steunen. 

Wil jij ook mee helpen? Dat kan! Via deze pagina kun je een donatie geven. Ontzettend bedankt!

Deel deze geefpagina:

Hogeschool Utrecht in actie voor kinderen met kanker!

Hogeschool Utrecht in actie voor kinderen met kanker! fotoEerstejaarsleerlingen van de Hogeschool Utrecht komen in het derde semester van schooljaar 2016/2017 in actie voor kinderen met kanker. Als onderdeel van hun studie dienen zij een individuele actie of event te organiseren, waarbij enerijds de opgedane skills en vaardigheden tijden de eerste twee semesters zichtbaar worden toegepast en anderzijds er geld wordt opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Studiebegeleider & actiecoördinator: Maartje Alma (HU). lees meer..

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie logo

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 550 kinderen de diagnose gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen met kanker aan deze vreselijke ziekte.

Het beste voor kinderen met kanker

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie wordt op dit moment in Utrecht gebouwd. Vanaf 2018 worden alle kinderen met kanker in Nederland hier behandeld en onze ambities zijn hoog. Wij hebben als missie ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven en zo min mogelijk late effecten van de intensieve behandeling. Om die missie te realiseren is bundeling van kennis en expertise van kinderoncologische zorg én research essentieel. Juist die concentratie van expertise en kennisuitwisseling tussen artsen en researchers maakt het verschil. Een cruciale stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een verhoogde kans op overleving. Het Prinses Máxima Centrum krijgt door deze aanpak een plek in de wereldwijde top vijf van kinderoncologische centra en is bij opening het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Samen met u willen wij onze ambitie bereiken om ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven.

Steun ons alstublieft, want zo zijn we samen in actie vóór kinderen tégen kanker!

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 5,-22-07-2017M. Boschhuizen
 2. € 35,-11-07-2017N. den Besten
 3. € 100,-09-07-2017N. Wijnstra
 4. € 50,-07-07-2017anoniem
  Vond nog sponsorgeld in mijn la!
 5. € 5,-30-06-2017anoniem
 6. € 20,-27-06-2017anoniem
 7. € 70,-25-06-2017anoniem
  ik doneer namens mijn zoon, leerling op CBS de Tamboerijn uit Gorinchem. Samen met zijn klasgenoten hebben ze de hele ochtend gezwommen. Veel succes met je actie!
 8. € 27,5020-06-2017J. Van Rijsbergen
 9. € 25,-14-06-2017R. van Dongen
  Voor mijn allerstoerste buurjongen
 10. € 141,-12-06-2017J. Ottevanger
  Nog meer contant ingelegd door sponsors
Toon meer donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Julia Ottevanger


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.