%
 • € 15,-
 • € 1.875,-

Vecht mee tegen Rabiës

 • Looptijd: van 22 juni 2015 tot 31 december 2015
Doneer nu

Suze Steenbergen-andringa

 • Zuid-Holland, Dordrecht
 • 44 jaar
 • Vrouw
 • 29/11/2011
 • 27/08/2016
 • € 15,-

Vecht mee tegen Rabiës

Rabiësvaccinaties voor zwerfdieren in Bosnië

De angst voor rabiësbesmetting door zwerfhonden is groot bij de mensen, en ook in Bosnië een regelmatig gebruikt excuus om honden te vangen en af te maken. De honden welke door ons worden gesteriliseerd tijdens onze campagnes worden allemaal voorzien van een rabiësvaccinatie. Doordat de honden een oormerk krijgen, weten mensen dat het veilig is om met deze honden de straten te delen. Deze honden vormen geen gevaar wanneer het gaat om de rabiësbesmetting. Veiligheid voor mens en dier dus! Een rabiësvaccinatie in Bosnië kost € 7,50. Rabiës, een gevaar voor mens en dier, help ons helpen Om de vaccinaties te kunnen sponsoren zijn we met ingang van juni 2015 deze campagne gestart!

Meer info: http://www.zwerfdieren.com/rabies

Deel deze geefpagina:

Dierenopvang Bosnie (Stichting)

Dierenopvang Bosnie (Stichting) logo

Voor de dieren in Bosnië maakt de SDB zich sterk, aan hen geven wij een stem, want dit kan niet doorgaan in stilte. Bosnië het vergeten land, waar de vluchtelingen kampen nog vol zitten en de armoede aanwezig blijft. Wij bekommeren ons om de dieren van dit land. Als wij het niet doen, wie doet het dan.......

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 7,5011-07-2015E. Nobel
 2. € 7,5028-06-2015anoniem

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Suze Steenbergen-andringa


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Dierenopvang Bosnie (Stichting) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Dierenopvang Bosnie (Stichting) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.