%
 • € 207,50
 • € 2.400,-

RUN to RELAX voor de Dirk Kuyt Foundation

 • Looptijd: van 26 februari 2017 tot 14 mei 2017
Doneer nu

Jeroen Panhuizen

 • Noord-Brabant, Eersel
 • 47 jaar
 • Man
 • 23/02/2017
 • 28/03/2017
 • € 207,50

RUN to RELAX voor de Dirk Kuyt Foundation

Jeroen Panhuizen en Ferry Moonen in de Maasmarathon van Visé/Wezet

Als sportliefhebber, actief sporter en beroeps/hobbymatig, heb ik ervaren wat het betekent om onbelemmerd te kunnen bewegen/sporten. Als je niet de vrije keus hebt en tijdelijk/permanent minder mogelijkheden hebt tot bewegen (beperking/blessure), ben je veelal op jezelf aangewezen om fysiek/mentaal/sociaal (weer) volledig te kunnen functioneren naar je mogelijkheden. Als voorbeeld persoonlijke ervaringen. In mijn jeugd heb ik een aantal jaren met een rugblessure weten om te gaan omdat mijn omgeving (ouders/vrienden) mij daartoe in staat stelde. Twee jaar geleden zou ik mijn eerste marathon lopen in Rotterdam. Door een longontsteking moest ik die uitdaging uitstellen. Zoals wij het onze kinderen voorhouden, zo werd dat mij toen ook gedaan: als je je 1x kunt voorbereiden, kun je het ook 2x! Die tijd is nu. De Foundation van Dirk Kuyt biedt mensen die niet de fysieke en/of mentale mogelijkheden en/of omgeving hebben zoals ik, toch in staat te stellen beweeg doelen of uitdagingen te ervaren. Hiermee beïnvloedt de Foundation de participatie/het welzijn van mensen met een beperking. Dirk Kuyt is voor mij een uniek voorbeeld van hoe je om kunt gaan met de mogelijkheden die je hebt en hoe waardevol die zijn en hoe je er voor kunt zorgen dat je die mogelijkheden benut en behoudt. Daarom loop ik, Jeroen Panhuizen, samen met mijn loopmaatje Ferry Moonen op 14 mei in Visé de Marathon voor DKF! Ik hoop met u en de Foundation mensen in beweging te houden.

Deel deze geefpagina:

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation logo

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een beperking kunnen en willen ook graag sporten. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, dat is ook goed voor hun sociale leven. Met enige aanpassing kan deze doelgroep doen we ze het liefste doen:sporten!  Daarom ondersteunen, ontwikkelen en/of organiseren we bijzondere sportprojecten voor mensen met een beperking onder het motto: FUN is for Everyone!

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 25,-13-05-2017J. Van den Hoven
  Jeroen en Ferry, na een goede voorbereiding, nu op voor goud! Heel veel succes en geniet er van
 2. € 5,-11-05-2017P. Sterrenburg
  Heel veel succes!!
 3. € 10,-10-05-2017anoniem
  De stille krachten achter ieder succes!
 4. € 10,-09-05-2017anoniem
  Goed doel. Veel succes Jeroen! Gr. Annemarie
 5. € 50,-07-05-2017anoniem
  Zet hem op Ferry en Jeroen Jullie kunnen het !
 6. € 50,-19-04-2017I. Panhuizen
 7. € 10,-27-03-2017A. Boers
  Zet hem op!
 8. € 10,-24-03-2017A. Box
  Zet hem op Jeroen!
 9. € 10,-20-03-2017J. van den Hoven
  Jeroen en Ferry heel veel succes!
 10. € 12,5015-03-2017M. Jacobs
  Heeeeel veel succes Jeroen met dit mooie doel en tot op de fiets !!!!
Toon meer donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Jeroen Panhuizen


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Dirk Kuyt Foundation krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Dirk Kuyt Foundation zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.