%
 • € 30,-
 • € 5.000,-

Run for NAH voor een Easyrider in Norg

 • Looptijd: van 29 juli 2016 tot 30 april 2017
Doneer nu

Diederik Wierenga

 • Drenthe, Noordenveld, Norg
 • 43 jaar
 • Man
 • 28/08/2013
 • 21/07/2017
 • € 30,-

Run for NAH voor een Easyrider in Norg

Steun mensen met hersenletsel geef voor hun vrijheid! geef hen de mogelijkheid om te kunnen fietsen

Sinds mei 2009 heb ik NAH, hardlopen en nog veel meer wilde opeens niet meer.

Sporten kon ik niet meer, behalve fietsen op de #easyrider driewiel fiets.Door het fietsen verbeterd mijn conditie en uithouding vermogen en het leidde zelfs tot verbetering van.

Dat is de reden waarom ik voor hen (de getroffenen) ren voor een fiets.  Zodat ook zij kunnen fietsen en hopelijk ook verbeteringen krijgen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zelf aan een fiets te komen. Op deze manier kunnen zij die geen fiets hebben toch gaan fietsen.

Omdat ik veel fiets en daardoor verbeterd ben gun ik dat iedereen. Ik ben niet de enige persoon in deze omgeving met NAH. Help jij mee om deze andere personen  te kunnen laten fietsen?

Deze fiets, de easyrider, komt bij Fietsservice Norg te staan.

Schrijven met rechts wilde opeens weer, maar ook kon ik opeens weer hardlopen.Even snel een stukje te kunnen rennen om iets te kunnen halen dat was wat ik erg graag wilde.Het begon met kleine stukjes deze stukjes werden stukken en ondertussen mee gedaan met hardloop wedstrijden over 5km.Tijdens trainingen wel eens langere afstanden gelopen, 7,5 - 10 kilometer, nu wil ik gaan voor de 15 kilometer tijdens de Ultratrail Drenthe.

In 2014 heb ik in 1 maand 1000km gefietst voor Raisin Hope Nederland. Dankzij het fietsen kan ik weer hardlopen, dit zou ik ook graag willen dat het bij andere NAH getroffenen zal gebeuren tenminste herstel om weer iets te kunnen doen.Raisin Hope zet zich in om fietsen te realiseren voor deze mensen opdat zij kunnen fietsen met een aangepaste fiets.Als men vraagt wat levert het nu op als je zou gaan fietsen, kijk naar mij!!!Van bijna niets meer kunnen kan nu weer best veel, en wat belangrijk is ik geniet van het leven ondanks mijn beperkingen.

Steun mensen met hersenletsel en geef voor hun vrijheid!

Uw gift geeft hun de mogelijkheid om te kunnen fietsen en u stimuleert mij om er voor te gaan.Meer info: http://www.raisinhope.nl

Deel deze geefpagina:

Raisin Hope Foundation Nederland

Raisin Hope Foundation Nederland logoDe Raisin Hope Foundation Nederland steunt slachtoffers van traumatisch hersenletsel en hun naasten. Hoop is voor hen belangrijk om een moeilijke periode in hun leven door te komen. De RHF geeft hen hoop via informatie en verhalen van lotgenoten en wil begrip kweken voor de situatie waarin deze doelgroep zich dagelijks bevindt. De Raisin Hope Foundation Nederland stelt zich tevens ten doel om geld bijeen te brengen om organisaties en projecten op het gebied van traumatisch hersenletsel financieel te ondersteunen. Dit doet de RHF door activiteiten te organiseren in de fiets- en wielerwereld.  lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 10,-10-11-2016A. Werners
  Heel veel succes Diederik!
 2. € 10,-30-10-2016H. Nillesen
  Super! En heel veel succes!
 3. € 10,-29-10-2016L. de Wit
  Heel veel succes met deze uitdaging Diederik! Ik vind het super dat je op deze manier aandacht vraagt voor NAH!

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Diederik Wierenga


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Raisin Hope Foundation Nederland krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Raisin Hope Foundation Nederland zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.