%
  • € 0,-
  • € 2.000,-

Run against Corruption

Doneer nu

Lotte Rooijendijk

  • Noord-Holland, Amsterdam
  • 31 jaar
  • Vrouw
  • 24/03/2016
  • 28/07/2017
  • € 0,-

Run against Corruption

Op zaterdagavond 16 september 2017 rent het team “Run against Corruption” van Transparency International Nederland (TI-NL) mee met de Damloop by Night. Wij rennen 5 Engelse mijl tegen corruptie tijdens de goede doelenloop en hopen met onze kilometers sponsorgeld op te halen, zodat wij met jouw steun de samenleving eerlijker en transparanter kunnen maken! Met jouw donatie zet Transparency International zich in om miljoenen mensen waaronder jezelf te helpen in de strijd tegen corruptie. Help ons die extra mijl te rennen tegen corruptie en sponsor hier onze kilometers tegen corruptie!Meer info: http://www.transparency.nl

Deel deze geefpagina:

Transparency International Nederland

Transparency International Nederland logo

Jaarlijks gaat 1 biljoen dollar verloren aan corruptie over de hele wereld. In Europa is dat 120 miljard euro. U verliest persoonlijk dus jaarlijks 236 euro aan corruptie en in uw hele leven is dat bijna 20.000 euro! Dit is zelfs een schatting enkel op basis van bekende gevallen van corruptie. Het werkelijke bedrag ligt dus waarschijnlijk nog veel hoger.

Transparency International Nederland zet zich in om corruptie te voorkomen en te bestrijden en richt zich op een wereld waarin de overheidsdiensten, de politieke wereld, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld én burgers vrij van corruptie zijn. Wij werken hard aan de bevordering van integriteit, transparantie en verantwoording in de Nederlandse samenleving. Dit doen wij door te onderzoeken hoe corruptie voorkomt in Nederland, hierover te rapporteren op onze website en in de media en oplossingen aan te dragen hoe de problemen verholpen kunnen worden. Wij willen met jouw hulp onze impact vergroten, zodat niemand meer weg komt met verduistering, witwassen en verrijking ten koste van de samenleving. 

Met jouw donatie zet Transparency International zich in om miljoenen mensen waaronder jezelf te helpen in de strijd tegen corruptie. Om onafhankelijk te kunnen opereren heeft Transparency jouw hulp heel hard nodig.

HELP ons door nu te doneren.

Als je meer wil weten over ons, kijk dan op www.transparency.nl en volg ons Facebook of Twitter.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Lotte Rooijendijk


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Transparency International Nederland krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Transparency International Nederland zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.