%
 • € 130,-
 • € 2.500,-

RIDE 2 LIVE LIFE

Doneer nu

Ton van den Oetelaar

 • Gelderland, Zutphen
 • 46 jaar
 • Man
 • 12/07/2014
 • 23/03/2017
 • € 130,-

RIDE 2 LIVE LIFE

Noordkaap - Doorn

Ik vraag uw aandacht voor een zeer uniek en bijzonder samenwerkingsproject. De leden van het I CAN Wounded Warriors Cycling Team en elf gemotiveerde jongeren van PLURYN zijn begonnen aan een groots en bijzonder avontuur.

Veteranen/(ex-) geüniformeerden, al dan niet lichamelijk en/of psychisch gewond, gaan samen met deze jongeren ( Niet Aangeboren Hersenletsel, (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen ) een fietstocht van 3000 km maken vanuit de Noordkaap (Tromso in Noorwegen) naar Doorn ( Nederland ).

RIDE 2 LIVE LIFE, fietsen om je leven te leiden. Voor velen betekend fietsen je voortbewegen van A naar B, voor deze groep betekend het meer dan dat. Dit project  geeft hen de kans om actief deel te nemen aan de maatschappij. Dit betekend dat zij ondanks hun beperking een ander kunent helpen, dit geeft ZINGEVING. Zij laten zien dat samenwerken, elkaar steunen, doorzettingsvermogen en de juiste instelling ingrediënten zijn om in je kracht te komen en tot grootse dingen in staat te zijn.

“Doorgaan waar anderen stoppen”

Van iedere deelnemer en vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij zijn steentje bijdraagt. Voor dit project is geld nodig, daarom wil ik  € 2500,00 inzamelen.

Wat gebeurd er met dit geld: Het geld wordt direct aan het doel besteed, deelnemers krijgen hierdoor de mogelijkheid om meteen actief deel te nemen. Het betekend dat zij kunnen participeren aan de maatschappij, ondanks de beperking.

Dit is geen geldinzamelactie voor een goed doel. Maar een inzamelactie voor een langdurig actief project uitgevoerd door en met de betreffende doelgroepen.Meer info: www.wwcyclingteam.nl

Deel deze geefpagina:

Wounded Warriors Life Ride 2018

Wounded Warriors Life Ride 2018 fotoNoodkaap - Doorn: van de Eenzaamheid terug naar de basis. Stichting Wounded Warriors Netherlands, I CAN Wounded Warriors Cycling Team en PLURYN reiken in dit project elkaar de hand. Het Cycling Team gaat samen met twaalf jongeren (NAH), (licht) verstandelijke beperking de uitdaging aan om op 18 juni 2018 vanuit de Noordkaap naar Doorn te fietsen. Dit unieke project laat zien dat samenwerking tussen kwetsbare groepen een versterkend en positief effect heeft op de deelnemers en de rol die zij in de maatschappij vervullen. Dit project laat zien dat - en -, + is. op 18 juni 2018 beginnen 10 a 20 Teams vanuit Tromso (Noordkaap) aan hun 3000 km lange reis. Een team bestaat uit een mengeling van een viertal bijzondere mensen. Bijvoorbeeld: - lichamelijk gewonde veteraan - psychisch gewonde Politieagent - Jongere met NAH, (licht) verstandelijke beperking. - Buddy (familie, friend, (ex-)collega) Zij moeten gezamenlijk per dag minimaal 300 km afleggen. Het is niet alleen deze uitdaging, maar vooral de gezamenlijke weg die zij bewandelen om dit te bereiken, die voor de persoonlijke groei, INCLUSIE, Zingeving zorgt. Alle partijen ervaren dit project als hulp bieden aan de ander. Samen de verantwoording hebben om de eindstreep te halen. VULNERATUS NEC VICTUS of te wel Gewond maar niet Verslagen. lees meer..

Wounded Warriors Nederland (Stichting)

Wounded Warriors Nederland (Stichting) logo

I CAN ...., WE CAN laten zien dat lichamelijke en/of psychisch gewonde (ex-)geüniformeerden, alleen of samen, in staat zijn om uitdagingen aan te gaan. Maar ook om zichzelf te bewijzen dat zij nog steeds tot grootse prestaties in staat zijn. Zij zijn psychisch en/of lichamelijk gewond geraakt omdat ze anderen wilden helpen, mensen die in nood zijn! Voor de vrede en veiligheid. WWNL vind het belangrijk om o.a. met haar I CAN..... projecten geld in te zamelen voor het WWNL-Support Fonds. Er worden veel sponsoractiviteiten georganiseerd, voornamelijk voor het helpen van mensen in andere landen en voor onderzoek naar geneesmiddelen voor lichamelijke ziektes. En dat is natuurlijk hard nodig! Ook bijv. lichamelijk gewonden (ex)militairen kunnen te maken krijgen met PTSS, dit is geen lichamelijke en zichtbare ziekte, een medicijn hiervoor is er niet! Maar PTSS kan zonder de juiste hulp en erkenning net zo dodelijk zijn. Een medicijn voor PTSS is slechts een hulpmiddel. Naast dit hulpmiddel is het belangrijk dat de patiënt behandeling, erkenning en steun in de breedste zin van het woord krijgt. In steeds meer beroepsgroepen wordt PTSS zichtbaar, daarom willen wij als ervaringsdeskundigen onze handen uit de mouwen steken en onze kennis en ervaring delen. WWNL kan en wil hierbij helpen, daarom is het noodzakelijk dat er geld gegenereerd wordt, zodat we dit mogelijk kunnen maken.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 105,-17-02-2017F. Braat
  Hé Ton, Veel succes met dit fantastische project en initiatief! We gaan het komende jaar werken aan het succes voor deze tocht voor alle deelnemers! Yes YOU CAN! Florentien.
 2. € 10,-03-01-2017G. Steinmann
 3. € 10,-26-11-2016K. Steffens
 4. € 5,-26-11-2016M. Scholten

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Ton van den Oetelaar


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Wounded Warriors Nederland (Stichting) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Wounded Warriors Nederland (Stichting) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.