%
 • € 30,-
 • € 5.000,-

Help onze VC wagen operationeel te maken

Doneer nu

Stichting Dares

 • Noord-Holland, Wijdemeren, Kortenhoef
 • onbekend
 • Man
 • 29/11/2011
 • 10/05/2017
 • € 30,-

Help onze VC wagen operationeel te maken

Help onze commandowagen op weg.

Om deze wagen voor minstens 5 jaar rijklaar in te kunnen zetten heeft onze stichting 5000 Euro nodig om de onkosten )belasting, onderhoud, verzekering en APK) te kunnen bekostigen.Meer info: http://www.dares.nl

Deel deze geefpagina:

Help onze commandowagen op weg

Help onze commandowagen op weg fotoDe stichting heeft een commandowagen (VC) gedoneerd gekregen. Om de kosten van onderhoud, belasting, APK enz. te kunnen bekostigen hebben wij uw financiele steun hard nodig. Per jaar hebben wij 1000 Euro nodig om van deze wagen voor oefeningen en daadwerkelijke inzet gebruik te maken. lees meer..

Stichting DARES

Stichting DARES logo

De Dutch Amateur Radio Emergency Service (DARES), stelt zich ten doel de kennis en kunde van gelicenseerde radio zendamateurs en geregistreerde luisteramateurs inzetbaar te maken en te houden voor het ondersteunen van professionele hulpverleningsdiensten bij de bestrijding van rampen en andere grootschalige incidenten op nationaal én internationaal niveau. Daarbij spant DARES zich in om een deel van de radiocommunicatie bij calamiteiten en noodsituaties te leveren. De nadruk ligt daarbij op de ondersteuning van evacuaties, opvang en verzorging. In de visie van de stichting DARES kunnen gelicenseerde radiozendamateurs een bijdrage leveren aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de burgers in Nederland. Dit doel wordt bereikt door het organiseren van gemotiveerde, deskundige en van de noodzakelijke technische middelen voorziene radio zendamateurs en door het organiseren van de benodigde randvoorwaarden.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 5,-11-05-2017L. Rozema
  Succes met inzamelen!
 2. € 25,-10-05-2017J. Rozema

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Stichting Dares


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Stichting DARES krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Stichting DARES zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.