%
 • € 615,-
 • € 700,-

Een nieuwe toekomst voor twee oude hondjes

 • Looptijd: van 28 maart 2017 tot 1 mei 2017
Doneer nu

Nicolette Bloemendaal

 • Zuid-Holland, Leiden
 • onbekend
 • Vrouw
 • 29/11/2011
 • 06/04/2017
 • € 615,-

Een nieuwe toekomst voor twee oude hondjes

Help de verwaarloosde hondjes Erba en Talieta

Begin februari dit jaar werden er bij het dierenasiel in Leiden twee oudere hondjes afgeleverd. De hondjes, we hebben ze Erba en Talieta genoemd, hebben een droevig verleden. Ze zijn verwaarloosd en erg in de war. Door de goede zorg van de medewerkers van het asiel, voelen Erba en Talieta zich inmiddels weer op hun gemak. Het beste is als ze snel een nieuwe baas krijgen.

 

Er moet nog veel gebeuren!

Maar voordat zover is, moet er nog heel wat gebeuren. Zo zijn de gebitjes van beide honden er zeer slecht aan toe. Deze gebitsproblemen moeten op korte termijn worden verholpen. Ook dienen de hondjes te worden gesteriliseerd. De kosten die hiermee gemoeid zijn, bedragen in totaal 700 euro. 

Op de foto zie je Talieta.Meer info: http://www.dierenasielleiden.nl

Deel deze geefpagina:

Dierentehuis Stevenshage

Dierentehuis Stevenshage logo

In Dierentehuis Stevenshage vangen wij honden, katten, konijnen, knaagdieren en (tamme) vogels op.

Dierenasiel Leiden

Dierentehuis Stevenshage heeft een asielfunctie voor het opvangen van zwerf- en afstandsdieren uit de regio. Voor de binnengekomen zwerfdieren wordt uiteraard getracht de eigenaar terug te vinden. Indien dat niet lukt, wordt na 14 dagen een passend nieuw tehuis gezocht. Ook de afstandsdieren worden herplaatst in een passend thuis. Indien nodig worden de dieren medisch of gedragskundig behandeld, waarbij het welzijn van de dieren voorop staat. Na plaatsing blijven wij betrokken bij 'onze' dieren en ondersteunen indien nodig  de nieuwe eigenaar bij het gewenningsproces. 'Stevenshage' is een erkend asiel volgens de erkenningsregeling van de Dierenbescherming, wat inhoudt dat het asiel voldoet aan strenge eisen t.a.v. dierverzorging, huisvesting, bedrijfsvoering en dierenwelzijn. Voorlichting over verantwoord huisdierbezit is een andere belangrijke functie van het dierentehuis. 

Dierenpension

'Stevenshage' heeft ook een dierenpension, waarvan de inkomsten helpen het asiel draaiende te houden. Dit pension is zeer populair en is in de vakanties steevast volgeboekt. 'Stevenshage' streeft ernaar een prettige plek te zijn voor dieren én voor mensen. Het vaste personeel wordt ondersteund door een groep van rond de 70 vrijwilligers.

Volg het asiel ook op Facebook en op Twitter.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 10,-01-05-2017I. Van Rossen
 2. € 40,-29-04-2017R. Gallois
  Leuk om bij te dragen voor een spoedig herstel en een betere toekomst.
 3. € 100,-27-04-2017A. Van Noort
 4. € 10,-21-04-2017anoniem
 5. € 10,-16-04-2017anoniem
 6. € 25,-11-04-2017M. Filippo
 7. € 10,-08-04-2017E. De Ruiter
  Voor dieren wil ik mijn best doen, zeker omdat het regionaal is en ik vind dat het heel goed besteed word. Ben dan ook wel een echte dierenvriend, maar voor anderen word al genoeg geld gegeven. Ik hoop dat ze snel geholpen kunnen worden en een mooi en warm thuis tegemoet zien
 8. € 10,-08-04-2017M. Barrett
 9. € 50,-08-04-2017anoniem
 10. € 50,-07-04-2017I. Gerritsen
Toon meer donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Nicolette Bloemendaal


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Dierentehuis Stevenshage krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Dierentehuis Stevenshage zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.