%
 • € 175,-
 • € 500,-

Dam tot Dam Fietsclassic 2017

Doneer nu

Tiede-Jan Breevaart

 • Zuid-Holland, Delft
 • 32 jaar
 • Man
 • 26/04/2017
 • 23/06/2017
 • € 175,-

Dam tot Dam Fietsclassic 2017

Na 2016 overgeslagen te hebben, veel te weinig getraind, ben ik komende editie er weer bij. Dit jaar zal ik rijden voor Hart4Onderzoek.

Zelf ben ik geboren, in 1985, met de hartafwijking Transpositie van de Grote Vaten. Toen ik 6 weken oud was hebben ze in het Dijkzigt in samenspraak met Sophia Kinderziekenhuis (nu samen het Erasmus MC) via de Mustard of Senning correctie mijn hart hersteld.

De restschade voor mij is beperkt gebleven tot ritmestoornissen die doormiddel van een ICD bestreden worden. Hierdoor kan ik goed leven. En ik kan sporten. Dankzij de Pace-Pro kan ik voetballen en fietsen kan ik gelukkig ook. De cardio's hebben daarin wel grenzen gesteld maar er is prima mee te leven.

Doordat ik weet hoe belangrijk onderzoek is zet ik me met heel mijn ICD in voor dit soort acties om geld op te halen om artsen onderzoek te kunnen laten doen. Help jij mij hiermee?

Deel deze geefpagina:

Hart4Onderzoek

Hart4Onderzoek logo

Stichting Hart4Onderzoek is het eerste platform in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (aangeboren) hart- en vaataandoeningen samenbrengt met de patiënt. 

Hart4Onderzoek (H4O) is de enige goede doelen stichting die zich vanaf patiëntniveau door middel van crowdfundingsacties & fundraising inzet om gelden te genereren voor wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hart- en/of vaatafwijkingen bij (jong) volwassenen.

De nadruk ligt hierbij op de vraaggerichtheid van met name jonge onderzoekers, kleinschalige onderzoeksprojecten en aanvragen. 

We bieden een platform aan waarbij patiënt en onderzoeker elkaar makkelijk kunnen vinden.

Op deze manier zijn ze ondersteunend en aanvullend aan elkaar. We stimuleren (jonge) wetenschappers en hun onderzoeksleiders specifieke initiatieven bij ons in te dienen. Wij gaan hen dan helpen de financiering van het onderzoek rond te krijgen, of een brug te slaan tussen de onderzoeker en de patient.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 50,-08-06-2017anoniem
 2. € 75,-06-06-2017anoniem
  Fok!
 3. € 25,-03-06-2017H. ROSBACH
  You can do it.
 4. € 10,-30-05-2017J. Verhoeven
 5. € 15,-30-05-2017anoniem
  Helden!

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Tiede-Jan Breevaart


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Hart4Onderzoek krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Hart4Onderzoek zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.