%
 • € 337,50
 • € 500,-

Commandeur loopt voor Cambodja

Doneer nu

Linda Commandeur

 • Capelle aan den IJssel
 • onbekend
 • -
 • 21/07/2017
 • 21/07/2017
 • € 337,50

Commandeur loopt voor Cambodja

van Dam tot Dam voor SSCR

“Ik zit rechtop in mijn bed. Het is warm. Mijn moeder is dood. Mijn vader heeft me verlaten. Ik woon bij mijn tante. Eigenlijk zou ik moeten werken om bij te dragen in het huishouden, maar gelukkig kan naar school. “ Dit is het verhaal van Vandate, een jongen die opgroeit in straatarm Cambodja.


Cambodja is een arm en kwetsbaar land. Door de gruwelijke oorlog nog geen 40 jaar geleden waarbij 25% van de Cambodjanen is afgeslacht. Door de crisis, maar ook door corruptie en politieke rivaliteit van vandaag de dag. Dit maakt dat de huidige situatie in het land van Tomb Raider en Angkor Wat nog steeds erg instabiel is. Een van de grootste gevolgen is dat er een groot gebrek is aan onderwijs. De toekomst van Cambodja ligt in de handen van de kids.

Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam, ook bekend als SSCR (www.sscr.nl) zamelt geld in voor het bouwen van scholen en voor basis- en beroepsonderwijs aan weeskinderen en kansarme jongeren in Cambodja.

Dit jaar heb ik besloten meer te doen dan alleen doneren. Op zondag 17 september zal ik in het team van SSCR mee lopen tijdens de Dam tot Damloop. We lopen van Amsterdam naar Zaandam over een afstand van 10 Engelse Mijl, 16 kilometer.

Hiervoor heb ik jouw hulp nodig. Nee, je hoeft niet mee te hollen, mijn kuiten te masseren, je hoeft me zelfs niet aan te moedigen (mag wel, maar is optioneel :) Het enige wat ik van je vraag of je mij wilt sponsoren. Elke steun is welkom!

Deel deze geefpagina:

Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam

Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam logo

SSCR ondersteunt projecten voor scholen en achtergestelde kinderen in Cambodja. Het doel is de kinderen en jongeren te stimuleren en in staat te stellen om in de toekomst op hun manier een menswaardige leefsituatie te creeren. De planning en uitvoering van de projecten word met de lokale bevolking samen uitgevoerd in nauw overleg met oudercommissies, schoolleiding en dorpshoofden. De toezicht en controle over de bouwactiviteiten en de betalingen aan de aannemer liggen bij de lokale partnerorganisaties Don Bosco Foundation of Cambodia en Spie-en. Verder willen wij in Nederland het draagvlak voor duurzame ontwikkelingssamenwerking vergroten door het geven van voorlichting.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 7,5004-08-2017S. Sedney
  16.1 km genieten!
 2. € 10,-25-07-2017anoniem
  Lin, cool dat je dit doet. Een mooi doel. Zet 'm op! Dikke X Bianca
 3. € 15,-24-07-2017anoniem
  Commandiva for Cambodja-kids!! Zet 'em op zus!!
 4. € 10,-24-07-2017H. de Ruijter
  veel succes met deze actie!
 5. € 25,-23-07-2017anoniem
  Zet hem op commandiva!
 6. € 10,-22-07-2017anoniem
 7. € 10,-22-07-2017anoniem
  Succes met je Cambodja sponsorloop op 17 september. "Teach the children."
 8. € 25,-22-07-2017J. Kroon
  Goede actie, succes!
 9. € 10,-22-07-2017anoniem
 10. € 5,-22-07-2017anoniem
Toon meer donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Linda Commandeur


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.