Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
 

Fondsenwerven via de Damloop

1 maart 2015

Damloop 2015

Op zondag 20 september 2015 wordt voor de 31e keer de Dam tot Damloop georganiseerd. Ruim 50.000 hardlopers starten die dag aan de finish van een hardloopwedstrijd tussen de dammen van Zaandam en Amsterdam, die bekend staat om haar unieke sfeer. Jaarlijks trekt de Dam tot Damloop vele toeschouwers en topatleten aan.

Dam tot Damloop
Het feit dat de Dam tot Damloop één van de grootste Businesslopen ter wereld is, samen met de ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel en de start/finish in twee verschillende steden, maken de Dam tot Damloop tot een uniek evenement. Naast de standaard loopafstand van 10 Engelse mijl (zo'n 16 kilometer), worden er ook mini Dam tot Damlopen georganiseerd. Ruim 250.000 toeschouwers juichen op verschillende plekken langs het parcours de lopers aan. Kortom: een unieke sfeer die wereldwijd bekend is en topatleten aantrekt!

Lopen voor een goed doel
Wil jij je inzetten voor een goed doel tijdens de Dam tot Damloop of weten hoe jouw goede doel lopers kan werven om in actie te komen? Wij leggen uit hoe.

Loper?
Maak een geefpagina aan en deel deze met zoveel mogelijk vrienden. Start vandaag nog een actie en loop tijdens de Dam tot Damloop mee voor een goed doel. Samen bereik je meer! Zie: de Damloop evenement pagina: http://www.geef.nl/evenement/dam-tot-damloop-31e-2015 

Goed doel?
Op GeefSamen via Geef.nl kun je al jaren in actie komen voor een goed doel via een loopevenement. De Damloop is een mooi voorbeeld van een loopevenement waarmee je kunt fondsenwerven voor jullie goede doel.

We leggen graag uit hoe je kunt fondsenwerven via het loopevenement Damloop 2015 op GeefSamen via Geef.nl. 

Je vindt dit evenement hier: http://www.geef.nl/evenement/dam-tot-damloop-31e-2015 

Kijk hoe er vorig jaar op GeefSamen via Geef.nl via de Damloop gelden zijn opgehaald voor diverse aangesloten goede doelen: http://www.geef.nl/evenement/dam-tot-damloop-30e-2014.

Hoe kan onze achterban in actie komen voor ons goed doel via de Damloop?
CLUB CARDS zijn gegarandeerde Damloop startbewijzen voor goede doelen, zie: http://www.damloop.nl/inschrijving-goede-doelen/ en http://www.damloop.nl/goede-doelen-2015/  Je hebt dus een lidmaatschap nodig bij Le Champion.

Andere manieren?
Tickets voor de Damloop kan iederen kopen op de reguliere manier. Op zaterdag 11 april 2015 vanaf 09:00 uur opent de inschrijving voor goede doelen. Lees meer op de website van de Damloop: http://www.damloop.nl/goede-doelen-2015/

Er zijn zat lopers die zelf een startbewijs hebben en die wellicht voor jullie goede doel in actie willen komen. Motiveer deze Damloop lopers om geld in te zamelen voor jullie goede doel. 

Dit kan via een persoonlijke Damloop geefpagina op GeefSamen via Geef.nl of via jullie eigen actie website. Zie de speciale evenement Damlooppagina op GeefSamen via Geef.nl: http://www.geef.nl/evenement/dam-tot-damloop-31e-2015 Verwijs hiernaar in jullie nieuwsbrief en roep mensen op voor jullie goede doel in actie te komen.

We hebben dus een gratis Damlooppagina aangemaakt voor jouw goede doel. Hier kunnen de deelnemers aan de Damloop 2015 fondsenwerven via hun individuele of teamactie. Het totaal ingezamelde bedrag is te zien in de totaalteller. Bekijk het voorbeeld van 2014: http://www.geef.nl/evenement/dam-tot-damloop-30e-2014.

Gebruikte en aangepaste foto in dit bericht op basis van: https://www.flickr.com/photos/27483034@N00/