Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
 

Ironman Maastricht 2015

14 juni 2015

Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, biedt een diverse en uitdagende multiculturele race ervaring. In het verleden heeft Maastricht al bewezen een goede locatie voor grote sportevenementen te zijn.  Vanwege de goede internationale ligging en bereikbaarheid en vanwege het feit dat de triathlon in zowel Nederland, België en Duitsland erg populair is, hebben verschillende gemeenten de handen ineen geslagen, zodat op 2 augustus 2015 de eerste Ironman wedstrijd in Nederland wordt georganiseerd.

Tijdens Ironman Maastricht genieten de atleten van een adembenemend landschap waardoor voor veel sporters het Limburgse landschap de nummer 1 sportlocatie is. Het zwemmen vindt tijdens Ironman Maastricht plaats in de Maas, het fietsparcours onder andere over de prachtige, maar moeilijke Cauburg heuvel en het renparcours heeft tevens een aantal uitdagende onderdelen. De eindstreep van Ironman Maastricht ligt in het historische centrum van Maastricht op de markt voor het stadshuis.

Lopen voor een goed doel
Wil jij je inzetten voor een goed doel tijdens Ironman Maastricht? Dat kan! Maak op Geef.nl een geefpagina aan en deel deze met zoveel mogelijk vrienden. Start vandaag nog een actie en loop tijdens Ironman Maastricht mee voor een goed doel. Want samen bereik je meer!

Ga naar de speciale Ironman Maastricht 2015 evenement pagina en start je actie.