Welkom bij Geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
 

Goed doel cadeau geven?

28 november 2014

Met lege handen op een feestje komen? Dat mag! Geef een goed doel cadeau.

Stel, er is binnenkort een feestelijke aangelegenheid waarvoor jij bent uitgenodigd, zoals een verjaardag van een vriend of vriendin, een jubileum van een collega, of een gezellig samenzijn met familie tijdens de Kerstdagen. Sociaal voelend als je bent kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Dus doemt de vraag op: ‘Wat zal ik geven?’.

Een makkelijke vraag, terwijl het antwoord soms verrassend lastig blijkt te zijn. Je kent vast wel dat gevoel; je weet niet welk cadeau het meest geschikt is om te geven. Natuurlijk kun je wéér met een flesje wijn of een boekenbon aankomen…, maar ja, niet zo onderscheidend, toch? Of wellicht heb je naar eigen idee best een creatief cadeau verzonnen, zoals een high-tea-arrangement op een locatie naar keuze.

Gelukkig zijn er vele alternatieven. Stel jezelf eens de vraag: kan dat nou niet anders? Kan ik niet eens een heel bijzonder cadeau geven? Een cadeau dat echt origineel is. Uniek. Een gift die jouw cadeau boven de middelmaat doet uitstijgen ten opzichte van al die andere cadeaus. Zodat het feestvarken en de andere feestgangers ook jou persoonlijk associëren met creativiteit, een persoonlijke touch en onderscheidend vermogen. Wij hebben het antwoord voor je. Want ja hoor, dat kan! Wij geven je graag een onderscheidende cadeautip: geef een goed doel cadeau met de Feel Good Gift!

We leven in een tijd waarin we alles al hebben. De consumptiemaatschappij draait op volle toeren. De Kerst leent zich er uitstekend voor om even stil te staan bij mensen, en ook dieren, die het wat minder hebben getroffen, in binnen- of buitenland. Je kunt natuurlijk zelf doneren, maar hoe leuk is het om een goed doel cadeau te geven? Je bepaalt zelf hoeveel. En je komt heus niet écht met lege handen op de feestelijke gelegenheid aan; wij zorgen voor een fraai verpakte Feel Good Gift. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat… een goed gevoel!!

Hoe werkt dat dan, een goed doel cadeau geven? Dat is heel gemakkelijk. Ga naar Feel Good Gift en geef een goed doel cadeau. Na je donatie ontvang je een certificaat met daarop je donatie. Veel weggeefplezier!