Slide background Slider Image Slider Image Slider Image Kom in actie voor jouw
favoriete goede doel
Stap 1. Registreer jezelf Stap 2. Maak je eigen geefpagina Stap 3. Deel deze binnen je netwerk Stap 4. Haal geld op voor jouw doel AAN DE SLAG
Slide background Stichting GeefGratis stimuleert filantropie: Gratis actieplatform GeefSamen via Geef.nl Gratis te gebruiken online donatiemodule Vaste donateurs werven via SMS Machtiging ANBI logo in licentie verkrijgbaar Ontvang donaties via Facebook / Social Media KLIK HIER VOOR MEER INFO Stichting GeefGratis - Gratis te gebruiken fondsenwervende diensten voor goede doelen, particulieren en bedrijven
Slide background Slider Image Techsoup Nederland
Soft- en hardware
donatieprogramma voor
goede doelen.
KLIK HIER VOOR MEER INFO

Actuele acties met een recente donatie
Hieronder een overzicht met de meest actuele acties waaraan gedoneerd is. Klik of zoek je kennis met een actie en ondersteun hem of haar bij het realiseren van hun actie. Wil je zelf in actie komen voor een goed doel? Registreer jezelf, maak je eigen geefpagina en deel deze met vrienden en haal direct geld op voor jouw favoriete goede doel.

Doneer nu

Wijn en Spijs avond Het Glazen Huys Nijkerk

Aangeboden door Grand Cafe t Regthuys en Slijterij De Moor

Rick Van Breugel Van 14-12-2015 tot 14-12-2015
Lekker genieten van mooie wijnen en bijpassende gerechten in Grand cafe t Regthuys voor 40 euro p.p. Samen met wijnhandel en slijterij De Moor, maken we op maandag 14 december plaats voor maar liefs..
lees verder »
Doneer nu

elMartino loopt voor Kibet4Kids

Martijn van der Wiel Van 01-11-2015 tot 10-01-2016
Wie ruim een jaar geleden had gezegd dat ik ooit een halve marathon zou gaan lopen, had ik compleet voor gek verklaard. Toch begon ik in oktober 2014 met hardlopen, omdat ik door een paar collega's..
lees verder »
Doneer nu

In actie voor Spieren voor Spieren

Ik loop de halve marathon van Egmond

Lamber Korsten Van 28-11-2015 tot 10-01-2016
Op 10 januari loop ik in de kou, wellicht in de regen of sneeuw en in de snijdende wind de zwaarste halve marathon van Nederland over het strand en door de duinen van Egmond. Een test waarvoor alle..
lees verder »
Doneer nu

Team Notte e Giorno, Martell & Gijs

KNRM Westcoastchallenge 130km

Gijs Hehenkamp Van 09-11-2015 tot 16-12-2015
Zie hierboven ook de link naar ' Team: ' Fanatieke hardlopers Gijs Hehenkamp en Martell Demarteau gaan de uitdaging aan om op 12 december in duo-estafette (run-bike-run) 130km van Den Helder naar Ho..
lees verder »
Doneer nu

Family Ties in West Coast Challenge 2015

Paul Cees & Eelco

Paul Cees Loon Van 11-11-2015 tot 11-12-2015
Oom en neef gaan samen de uitdaging aan om 12 december in duo-estafette de 65km van de Halfway Challenge van IJmuiden naar Den Helder of Hoek van Holland (afhankelijk van de wind) te rennen en te fi..
lees verder »
Doneer nu

Een mooi portret voor een hartekind

Samoela Rakotonanahary Van 01-12-2015 tot 01-06-2016
Hoi, we zijn Sam en Lisa. We zijn de ouders van Ketsia (3 jaar), die met een ingewikkelde hartafwijking geboren is. Ze heeft al twee grote hartoperaties achter de rug. Ketsia is een vrolijk en slim..
lees verder »

Zoeken
Zoek en vind een actie, goed doel, evenement, project of bedrijf.