Slide background Slider Image Slider Image Slider Image Kom in actie voor jouw
favoriete goede doel
Stap 1. Registreer jezelf Stap 2. Maak je eigen geefpagina Stap 3. Deel deze binnen je netwerk Stap 4. Haal geld op voor jouw doel AAN DE SLAG
Slide background Stichting GeefGratis stimuleert filantropie: Gratis actieplatform GeefSamen via Geef.nl Gratis te gebruiken online donatiemodule Vaste donateurs werven via SMS Machtiging ANBI logo in licentie verkrijgbaar Ontvang donaties via Facebook / Social Media KLIK HIER VOOR MEER INFO Stichting GeefGratis - Gratis te gebruiken fondsenwervende diensten voor goede doelen, particulieren en bedrijven
Slide background Slider Image Techsoup Nederland
Soft- en hardware
donatieprogramma voor
goede doelen.
KLIK HIER VOOR MEER INFO

Actuele acties met een recente donatie
Hieronder een overzicht met de meest actuele acties waaraan gedoneerd is. Klik of zoek je kennis met een actie en ondersteun hem of haar bij het realiseren van hun actie. Wil je zelf in actie komen voor een goed doel? Registreer jezelf, maak je eigen geefpagina en deel deze met vrienden en haal direct geld op voor jouw favoriete goede doel.

Doneer nu

Raad mijn tijd!

Win een dinerbon in een sterrenrestaurant

Raimond Schikhof Van 14-11-2016 tot 13-12-2016
Op zaterdag 10 december is het weer zover. Voor de achtste keer organiseer ik samen met mijn maatje Walter Pennekamp de KNRM West Coast Challenge. En uiteraard doen we ook zelf weer mee op de 130 ki..
lees verder »
Doneer nu

Ik loop een halve marathon voor kinderen in Syrië

Mijn halve marathon voor hun toekomst

Marjolijne Koomen-du Maine Van 08-11-2016 tot 12-03-2017
In Syrië geven ze kinderen oordopjes om door het geluid van bommenwerpers heen te slapen. Kerk in Nood zorgt via de lokale Kerk voor inentingen, overlevingspakketten en een onderkomen voor deze..
lees verder »
Doneer nu

Stichting: Geef Syl een eerlijke kans

Steun mij in mijn strijd tegen MS

Sylvia Bout-Siewert Van 01-10-2016 tot 01-04-2017
MORGEN, GOEDE LATEN WE ER MAAR VANAF. Stel je eens voor. Je rent over een speelveld achter je kleinkind aan. Kleinkind roept: oma, pak me dan, pak me dan. Al giebelend rent je kleinkind weg, en jij,..
lees verder »
Doneer nu

Steun je mij?

Concetta Pichierri Van 02-12-2016 tot 10-12-2016
Als triatleet weet ik hoe belangrijk water is en wat de KNRM allemaal doet. Niet alleen reddingsacties maar ook tijdens evenementen, ze zijn er voor de veiligheid van de strandgasten maar ook voor d..
lees verder »
Doneer nu

Andrea 70

Andrea 70 voor KNRM

Maarten Vrakking Van 09-10-2016 tot 30-12-2016
Zwemmen is haar passie. Steun haar passie door de KNRM te steunen. Dank u wel.
lees verder »
Doneer nu

West Coast Challenge 2016

Steun Fausto en André

Fausto Spiga Van 03-10-2016 tot 10-12-2016
Het is bijna weer zover!! De West Coast Challenge editie 2016 komt er aan. Editie 2015 ligt voor mijn gevoel nog zeer kort achter ons maar op 10 december aanstaande zijn we gewoon weer van de partij..
lees verder »

Zoeken
Zoek en vind een actie, goed doel, evenement, project of bedrijf.