Slide background Slider Image Slider Image Slider Image Kom in actie voor jouw
favoriete goede doel
Stap 1. Registreer jezelf Stap 2. Maak je eigen geefpagina Stap 3. Deel deze binnen je netwerk Stap 4. Haal geld op voor jouw doel AAN DE SLAG
Slide background Stichting GeefGratis stimuleert filantropie: Gratis actieplatform GeefSamen via Geef.nl Gratis te gebruiken online donatiemodule Vaste donateurs werven via SMS Machtiging ANBI logo in licentie verkrijgbaar Ontvang donaties via Facebook / Social Media KLIK HIER VOOR MEER INFO Stichting GeefGratis - Gratis te gebruiken fondsenwervende diensten voor goede doelen, particulieren en bedrijven
Slide background Slider Image Techsoup Nederland
Soft- en hardware
donatieprogramma voor
goede doelen.
KLIK HIER VOOR MEER INFO

Actuele acties met een recente donatie
Hieronder een overzicht met de meest actuele acties waaraan gedoneerd is. Klik of zoek je kennis met een actie en ondersteun hem of haar bij het realiseren van hun actie. Wil je zelf in actie komen voor een goed doel? Registreer jezelf, maak je eigen geefpagina en deel deze met vrienden en haal direct geld op voor jouw favoriete goede doel.

Doneer nu

Halve Marathon voor het Glazen Huys Nijkerk

Sponsor mij tijdens de Halve Marathon van Amsterdam

Gerrit Hopster Van 06-10-2015 tot 18-10-2015
Lieve familie, vrienden en relaties...ik heb de laatste jaar veel getraind en ben veel gezonder gaan leven. . En met meer dan 1000 kilometer hardloopwerk in mijn benen, ben ik klaar voor mijn nieuwe..
lees verder »
Doneer nu

2015: Laat studenten Verpleegkunde in Sierra Leone

Actie Hospitaalbroeders

Mathijs Bruning Van 25-09-2015 tot 31-10-2015
Samen halen we geld op om 25 Verpleegkunde studenten de kans te geven hun studie af te ronden en een bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg in Sierra Leone. Dit is hard nodig, want:- Sierra Leon..
lees verder »
Doneer nu

No Sweat,No Cure

Swingen tegen hersenkanker

Patricia Franse Van 07-11-2015 tot 07-12-2015
Lady sings the blues. Patricia Franse (42) heeft niet behandelbare hersentumor. Ze heeft echter ook een dijk van een stem, die niet alleen moeiteloos blues zingt maar ook pop, soul, rock en nog veel..
lees verder »
Doneer nu

21km hardlopen voor Sierra Leone!

Anne Kuiper Van 09-09-2015 tot 01-11-2015
Samen halen we geld op om verpleegkunde studenten de kans te geven hun studie af te ronden! Dit is hard nodig, want: - Sierra Leone is een van de armste landen ter wereld. - Mensen worden er gemidde..
lees verder »
Doneer nu

UNDUGU

Matahareschool

Herman Grol Van 02-09-2015 tot 01-12-2015
Op woensdag 21 januari heb ik mij redelijk inpulsief opgegeven voor de marathon van Amsterdam. Sinds ik vorig jaar twee halve marathons in korte tijd heb gelopen was ik er wel over na aan het denken..
lees verder »
Doneer nu

Hardlopen voor studenten Sierra Leone

TCS Amsterdam Marathon

Mitchell Yazdani Van 26-08-2015 tot 18-10-2015
Samen halen we geld op om 25 verpleegkunde studenten in Sierra Leone de kans te geven hun studie te volgen en een bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg in Sierra Leone. Er was al een schrijnend..
lees verder »

Zoeken
Zoek en vind een actie, goed doel, evenement, project of bedrijf.