1 Dollar 4 Music (Stichting)

Door te creëren, ontwikkelen jongeren eigenwaarde. Eigenwaarde helpt hen om zelfbewuster te zijn. Over hun eigen toekomst, hun leefomgeving en de wereld van morgen die zij willen helpen opbouwe..
lees verder »

10:10 (Stichting)

10:10 is een baanbrekend initiatief om heel Nederland achter één idee te krijgen: bespaar zelf in 2010 10% op je energieverbruik en verlaag de CO2-uitstoot! Gestart in Engeland is de campagne inmidd..
lees verder »

112 Nepal

Na de verwoestende aardbevingen van 25 april en 12 mei is Nepal in totale verwoesting achtergelaten. Veel gebouwen zijn ingestort en heeft Nepal letterlijk van de kaart geveegd. Veel kinderen zijn h..
lees verder »

Atelier KEI LEUK

Atelier Kei Leuk is een stichting die als doel heeft mensen met een beperking een kans bieden te integreren in de samenleving. Daarbij de beperking geen beperking te laten zijn en juist kijken naar..
lees verder »

12HELP (stichting saraswathi)

Ons doel is kinderen gebruik te laten maken van hun talenten en later als ze ouder zijn dit weer over te brengen om andere kinderen. Zo wordt de cirkel rond. Onze stichting wil het fundament zijn va..
lees verder »

Sti. ter bevordering van de uitgave van de volledige correspondentie van Desiderius Erasmus

Onze Stichting beijvert zich voor de Nederlandse vertaling en uitgave van alle (oorspronkelijk in het Latijn geschreven) brieven van Erasmus, een uniek project dat van groot belang is voor het Neder..
lees verder »

1We - Een Wereld Idee | One World Experience

STOP ARMOEDE VOOR 2030 | BE PART 1We staat voor de kracht van delen Wij geloven dat een betere wereld begint bij kinderen. Bij een eerlijke kans voor de nieuwe generatie om een eigen toekomst te cre..
lees verder »

2 Change the World Foundation

2 Change the World Foundation is een jonge non-profit organisatie, opgericht in maart 2009, met als doel het helpen en ondersteunen van armen, weduwen en weeskinderen wereldwijd. Geven van educatie,..
lees verder »

2 miljoen handtekeningen (Stichting)

Stichting 2 miljoen handtekeningen - Op weg naar Actieve Donor registratie Het tekort aan donor organen in Nederland is een schrijnend probleem waar tot dusver geen structurele oplossing voor is gev..
lees verder »

Westland4Gambia (Stichting)

Onze stichting richt zich op projecten in Gambia en Senegal met als doel de levensomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren. Wij doen dit door het werven van geld en materialen en brengen..
lees verder »

3xM (Stichting)

3xM ondersteunt lokale partners in het buitenland bij het maken van christelijke televisieprogramma's. De ondersteuning betreft training, advies, apparatuur, programma- en organisatiekosten.
lees verder »

4 Kenia (Stichting)

Lagere scholen zijn het begin van een toekomst zoals wij dat in Nederland heel normaal vinden, maar waar een kind in Kenia alleen op kan hopen. Daarom vinden wij het belangrijk een bewustzijn te cre..
lees verder »