%
  • € 0,-
  • € 200,-

Lonneke loopt mee in de dam-tot-damloop

Doneer nu

Lonneke Reinders

  • Zuid-Holland, Den Haag
  • onbekend
  • Vrouw
  • 16/04/2012
  • 16/04/2012
  • € 0,-

Lonneke loopt mee in de dam-tot-damloop

voor het zeldzame Ziekten Fonds

Op 23 september 2012 doe ik mee aan het leukste hardloop evenement van Nederland. Niet alleen voor mijn plezier maar vooral om geld in te zamelen voor ernstig zieke kinderen. Help jij mee? Steun mijn sportieve prestatie dan met een donatie. Alle hulp is welkom!

Meer info: http://www.zzf.nl

Deel deze geefpagina:

Zeldzame Ziekten Fonds

Zeldzame Ziekten Fonds logo

Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame ziekte. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Schrijnend is dat juist vooral kinderen last hebben van een zeldzame ziekte. Per jaar komen ruim 14.000 van hen te overlijden. Verder staan de gezinnen waar deze kinderen deel van uitmaken er vaak alleen voor, terwijl vanuit de overheid en diverse fondsen miljoenen beschikbaar zijn voor ‘bekende’ ziekten. Het Zeldzame Ziekten Fonds vindt dit onacceptabel. Daarom zamelen we geld in voor wetenschappelijk onderzoek en geven we bekendheid aan zeldzame ziekten. Ook organiseren we lotgenotencontactdagen, waarbij we alles doen om een glimlach op het gezicht van zieke kinderen te toveren! 

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Lonneke Reinders


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Zeldzame Ziekten Fonds krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Zeldzame Ziekten Fonds zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actie pagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.