%
 • € 105,-
 • € 500,-

ING Amsterdam Marathon voor Unicef

 • Looptijd: van 3 september 2008 tot 15 oktober 2008
Doneer nu

Tim Cardol

 • Noord-Holland, Amsterdam
 • 29 jaar
 • Man
 • 03/09/2008
 • Onbekend
 • € 105,-

ING Amsterdam Marathon voor Unicef

Op zondag 19 oktober loop ik tijdens de ING Amsterdam Marathon voor een onderwijsproject van Unicef in Ethiopië. Veel kinderen in het afgelegen gebied Omorenia in Ethiopië hebben nog nooit een school gezien. De opbrengst van mijn actie wordt besteed aan de bouw van eenvoudige scholen. Er worden leraren getraind die zelf uit de regio afkomstig zijn. Ook zorgt Unicef voor leerboeken en lesmaterialen, zoals schriften, pennen en schoolborden. Ik wil zoveel mogelijk geld ophalen voor deze kinderen en daar kan ik jouw bijdrage goed bij gebruiken! Voor bijvoorbeeld 350 euro kan 1 leraar worden getraind. Deze leraar kan tientallen kinderen op weg helpen naar een betere toekomst. De kosten van bijvoorbeeld 5 aangepaste leerboeken zijn 30 euro. Sponsor mij en help de kinderen in Ethiopië naar school. Elke bijdrage is welkom. Alvast bedankt!

Deel deze geefpagina:

Unicef Nederland

Unicef Nederland logoUnicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties, komt op voor de rechten van kinderen wereldwijd en verbetert in 161 ontwikkelingslanden de levensomstandigheden van kinderen. Unicef Nederland geeft voorlichting over en werft fondsen voor het werk van Unicef internationaal en lobbyt voor naleving van het Verdrag voor de Rechten van het Kind. lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 20,-09-09-2008R. Cardol
 2. € 20,-07-09-2008P. de Nijs
 3. € 20,-05-09-2008A. Mensink
 4. € 20,-04-09-2008O. Mensink
 5. € 25,-03-09-2008R. Mensink

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Tim Cardol


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Unicef Nederland krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Unicef Nederland zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actie pagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.

Foto's