%
  • € 25,-
  • € 500,-

Jubileum Esperanza op 25 juni 2012

  • Looptijd: van 20 februari 2012 tot 25 juni 2012
Doneer nu

Marieke Cornelissen

  • Noord-Brabant, Veldhoven
  • 30 jaar
  • Vrouw
  • 20/02/2012
  • 10/05/2013
  • € 25,-

Jubileum Esperanza op 25 juni 2012

dat moet gevierd worden!

Op 25 juni 2007 is stichting Esperanza officieel opgericht. Sindsdien zijn vele mooie projecten in Guatemala van start gegaan en verder uitgebreid. Met trots kijken we terug op de afgelopen 5 jaar, maar we kijken natuurlijk ook naar de toekomst. Samen met alle mensen in Guatemala aangesloten bij onze projecten willen we dit prachtige jubileum feestelijk gaan vieren. Hiervoor willen we de komende maanden geld inzamelen, zodat we een mooi feest kunnen organiseren in Guatemala en daarnaast wat extra donaties kunnen doen aan onze projecten. Helpt u mee??

Deel deze geefpagina:

Esperanza (Stichting)

Esperanza (Stichting) logoHet doel van Stichting Esperanza is het bieden van ondersteuning aan projecten ten behoeve van de bevolking van Alotenango en omstreken. Deze projecten worden door onder meer Asociación Bendición de Dios opgezet en uitgevoerd en zijn er allemaal op gericht de situatie van de lokale mayabevolking te verbeteren. Stichting Esperanza kent geen winstoogmerk. Zij streeft ernaar de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden en de donaties direct ten goede te laten komen aan de kinderen in Guatemala. De Stichting stimuleert zoveel mogelijk eigen initiatieven van de lokale bevolking. Zij wil de lokale bevolking zoveel mogelijk laten participeren in de projecten en hen geen afhankelijke rol toebedelen. lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

  1. € 25,-20-02-2012I. Langeweg

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Marieke Cornelissen


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Esperanza (Stichting) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Esperanza (Stichting) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actie pagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.