%
 • € 74,-
 • € 50,-

Durf Jij Mee? Elfstedentocht 2012

Doneer nu

Annike Bekius

 • Friesland, Bolsward
 • 103 jaar
 • Vrouw
 • 15/04/2012
 • 15/04/2012
 • € 74,-

Durf Jij Mee? Elfstedentocht 2012

Op 28 mei fietsen we met 40 personen de Elfstedentocht voor de Leprastichting! Tijdens deze flinke 240 kilometers, wind mee of wind tegen, zullen wij aandacht vragen voor de (ex-) leprapatienten. Het doel is om elke fietser het symbolische bedrag van €50 op te laten halen, het geld dat nodig is om 1 leprapatient op te sporen, te genezen en zonodig fysiotherapie te geven.

Deel deze geefpagina:

Leprastichting

Leprastichting logoDe Leprastichting wil dat lepra niet langer levens verwoest. Wij zorgen voor vroege opsporing, om handicaps te voorkomen. Voor genezing om de keten van besmetting te doorbreken. En voor medische, sociale en (soms) economische revalidatie. Zodat ex-patiënten gewoon weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. Meer zien? Dit mooie filmpje (6 min.) laat zien wat lepra is vanuit het perspectief van Indonesische dokter Marsella en haar jonge patiënte Diana. http://www.youtube.com/watch?v=yX9S9P9l3pQ&list=UUgDbu4jNr5bfivFH9fOfiiw&index=3 (kopieer de link naar je browser) Meer lezen? Zie: http://www.lepra.nl Vragen? Stuur een mailtje naar info@leprastichting.nl. lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 25,-29-05-2012M. Coreen
 2. € 25,-21-04-2012J. Prummel
 3. € 24,-19-04-2012D. Bekius

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Annike Bekius


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Leprastichting krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Leprastichting zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actie pagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.