procent
  • € 0,-
  • € 2.000,-
Doneer nu
iDEAL Kadobon PayPal CreditCard

Charity 4 Children

  • Looptijd: van 2 juni 2013 tot 26 oktober 2013

Bert Donkersloot

  • Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch
  • 40 jaar
  • man
  • 23/01/2012
  • 02/06/2013
  • € 0,-

Charity 4 Children

Wat doet Charity4Children? Charity4Children steunt elk jaar een ander goed doel door middel van georganiseerde evenementen en acties. In 2013 steunen wij Make-A-Wish Nederland.MissieGeld genereren voor een goed doel dat actief is met kinderen.BeschrijvingIn Mei 2011 is het idee ontstaan om een concert op te gaan zetten vanuit Jong Amantius, met het idee: kinder actief voor kinderen.De eerste editie ging nog onder de naam het Jong Amantius "Charity Concert" maar al snel waren wij als werkgroep van mening dat de benaming "CONCERT" niet helemaal de juiste was gezien de programmering van het evenement.Na een tijdje denken kwamen we al snel tot cha...rity4children.Het evenement "Charity for Children", betekend vrij vertaald "liefdadigheid voor kinderen"Dit jaarlijks terugkerend concept heeft als doel geld op te halen voor een goed doel dat actief is met kinderen.Elk jaar zal er een ander goed doel in de spotlight staan en in 2013 is dat "Make A Wish Nederland"Alle inkomsten door middel van Entree en collecte worden 100% uitgekeerd aan het goede doel wat van te voren bekent wordt gemaakt. 

Team leden:

Geen leden gekoppeld.

Deel deze pagina:

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland logoMake-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sterk team achter elke wens Het vervullen van een allerliefste wens is maatwerk en vraagt veel inzet en creativiteit. Er zit een sterke organisatie achter die drijft op vrijwilligers en die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt. Het gaat immers om kinderen en jongeren in een kwetsbare situatie. De vervulling van een allerliefste wens kun je maar één keer beleven. Daarom moet alles op rolletjes lopen. Lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

Geen donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Bert Donkersloot


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Make-A-Wish Nederland krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Make-A-Wish Nederland zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actie pagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.